Po pierwsze proszę o skorygowanie wagi przewagi Wymuszona przemiana (III->II).
Następnie składam wniosek o dopisanie mi przewag Błogosławieństwo lupy i Wataha;
A dlaczego składam taki odważny wniosek? A to dlatego, że pomimo faktu że Asena powstała w poprzednim kwartale, napisałam na niej garstkę wątków, z których tylko jeden dotyczył jej wilkołaczenia (i była to bitka z bratem, gdzie i tak z formy wilka nie skorzystała). Asena od samego początku ma też wysoki poziom transmutacji (◉◉◉○○), dlatego tutaj nie muszę nic poprawiać.
To teraz konieczna do dobrania przewaga, czyli Pełnia;
Dla dodatkowego zrównoważenia tego wszystkiego, pragnę dobrać zawadę Brak energii;
Następnie składam wniosek o dopisanie mi przewag Błogosławieństwo lupy i Wataha;
Kod:
[Przewaga="Błogosławieństwo lupy III"]Z biegiem czasu opanowała nie tylko zdolność przemiany w swoją wilkołaczą formę poza pełnią, ale też o wiele bardziej elegancką i preferowaną przez nią postać wilka. Większego niż normalne, o ciemnej, niemal czarnej sierści która połyskuje brązem w słońcu szczególnie na kryzie.[/Przewaga]Kod:
[Przewaga="Wataha I"]Mogła uciec z domu, ale nigdy nie zapomniała o swoim rodzeństwie, a ono o niej. Skryte w nich wilki pamiętają o sobie, a Senka pomimo odsunięcia jest gotowa ruszyć za instynktem kiedy zajdzie taka potrzeba.[/Przewaga]A dlaczego składam taki odważny wniosek? A to dlatego, że pomimo faktu że Asena powstała w poprzednim kwartale, napisałam na niej garstkę wątków, z których tylko jeden dotyczył jej wilkołaczenia (i była to bitka z bratem, gdzie i tak z formy wilka nie skorzystała). Asena od samego początku ma też wysoki poziom transmutacji (◉◉◉○○), dlatego tutaj nie muszę nic poprawiać.
To teraz konieczna do dobrania przewaga, czyli Pełnia;
Kod:
[Zawada="Pełnia II"]Urodziła się wilkołakiem, ale obowiązek rejestracji, który spoczywał na rodzicach, nigdy nie został w pełni dopełniony, dzięki temu że jej wujek, profesor ONMS ciężko pracował na to by jego krewni radzili sobie ze swoją przypadłością jak najlepiej podczas nauki. Po Hogwarcie natomiast, cóż, nie zamierzała przyznawać się tym bardziej że miała bezpieczną kryjówkę jaką jest kamienny krąg który należy do jej rodziny.[/Zawada]Dla dodatkowego zrównoważenia tego wszystkiego, pragnę dobrać zawadę Brak energii;
Kod:
[Zawada="Brak energii I"]Pełnia oddziałuje na nią silnie i intensywnie, do tego stopnia że jej efekty objawią się już dzień wcześniej. Asena ma wtedy zawsze problemy z wykrzesaniem z siebie magicznej energii.[/Zawada]adnotacja moderatora
Przyjęte! @Asena Greyback
Open hand or closed fist would be fine
Blood is rare and sweet as cherry wine
Blood is rare and sweet as cherry wine