W związku ze zmianami w genetyce.
Wylatuje:
Trans (widmowidzenie) III: - umiejętność odziedziczona prawdopodobnie po babce i pilnie rozwijana przez Brennę, co wynika po części z jej ciekawości, po części później - z wykorzystywania w pracy[
Zmiana na:
Od początku widmowidzenie w sumie jest grane jako jej najważniejsza przewaga, objawiać się zaczęło, kiedy jeszcze była dzieciakiem, korzystałam na sesjach z tego miliard razy, także odczytując w pomieszczeniach, postać na fabułach właściwie od wiosny nieustannie próbuje to rozwijać i kombinować, miała też już spontaniczne wizje na fabule z MG w Windermere. Przy okazji nabytego lęku przed ogniem, zanim się go pozbyła u hipnotyzera pod koniec września, wpadała trochę w panikę m.in. dlatego, że czuła, że bez widmowidzenia jest bezużyteczna i wspominałam, że próbowała stosować bez świec (celowo nie wspominałam, że się udało, bo zakładałam, że pewnie ot niemożliweXD), a ostatecznie ta przewaga była jednym z dwóch największych argumentów za poddaniem się hipnozie (na co nie miała ochoty). Wiele razy sprawdzała też w transie miejsca zbrodni, jak rozumiem teraz już tego się nie da zrobić na zawołanie, bo to nie przedmiot, ale odczyt historyczny jest jakąś namiastką tu, by utrzymać to spójnie wobec rozgrywanych fabuł, więc chciałabym go dobrać od razu.
Przewagi i zawady utrzymują równą wartość do obecnej.
Wylatuje:
Trans (widmowidzenie) III: - umiejętność odziedziczona prawdopodobnie po babce i pilnie rozwijana przez Brennę, co wynika po części z jej ciekawości, po części później - z wykorzystywania w pracy[
Zmiana na:
Kod:
[Przewaga="Rozmowa z przedmiotem II"]- umiejętność odziedziczona prawdopodobnie po posiadającej trzecie oko babce i pilnie rozwijana przez Brennę, co wynika po części z jej ciekawości, po części później - z wykorzystywania w pracy. Chociaż nie chwali się tym na prawo i lewo, korzysta z tej zdolności bardzo często, od małego ćwiczyła wprowadzanie się w trans, próbując "przesłuchać przedmiot", chętnie eksperymentuje z tą zdolnością i szuka sposobów na jej opanowanie jeszcze lepiej.[/Przewaga]
[Przewaga="Odczyt historyczny I"]- zdarza się jej doznawać spontanicznych wizji przeszłości w miejscach, w których doszło do ważnych wydarzeń. Nasiliło się to szczególnie w 1972 roku i Bren stara się znaleźć sposoby, by lepiej nad nimi panować.[/Przewaga]Od początku widmowidzenie w sumie jest grane jako jej najważniejsza przewaga, objawiać się zaczęło, kiedy jeszcze była dzieciakiem, korzystałam na sesjach z tego miliard razy, także odczytując w pomieszczeniach, postać na fabułach właściwie od wiosny nieustannie próbuje to rozwijać i kombinować, miała też już spontaniczne wizje na fabule z MG w Windermere. Przy okazji nabytego lęku przed ogniem, zanim się go pozbyła u hipnotyzera pod koniec września, wpadała trochę w panikę m.in. dlatego, że czuła, że bez widmowidzenia jest bezużyteczna i wspominałam, że próbowała stosować bez świec (celowo nie wspominałam, że się udało, bo zakładałam, że pewnie ot niemożliweXD), a ostatecznie ta przewaga była jednym z dwóch największych argumentów za poddaniem się hipnozie (na co nie miała ochoty). Wiele razy sprawdzała też w transie miejsca zbrodni, jak rozumiem teraz już tego się nie da zrobić na zawołanie, bo to nie przedmiot, ale odczyt historyczny jest jakąś namiastką tu, by utrzymać to spójnie wobec rozgrywanych fabuł, więc chciałabym go dobrać od razu.
Przewagi i zawady utrzymują równą wartość do obecnej.
adnotacja moderatora
Podmienione~!
@Brenna Longbottom
@Brenna Longbottom Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.