To znowu ja (xD) w sprawie zmian w genetykach.
Zmieniła się waga przewagi. Poproszę więc z:
na:
Proszę też o dodanie przewagi:
Jest też cudowna zawada, która mi idealnie pasuje do postaci. Proszę więc o usunięcie tej zawady, której nie zdążyłam jeszcze odgrywać:
a w zamian dać tę, którą odgrywałam:
Zmieniła się waga przewagi. Poproszę więc z:
Kod:
Wykaz intencji (III): Jest piekielnie dobrą wieszczką i potrafi to wykorzystać, lecz przede wszystkim: zajmuje się badaniem przyszłości i odczytywaniem zamiarów znajdujących się przed nią czarodziejów. W swojej głowie widzi obrazy i rzadziej słowa, przez co wizje nie zawsze są jasne, jednak Cassandra przez lata nauczyła się je dobrze interpretować.na:
Kod:
Wykaz intencji (II): Jest piekielnie dobrą wieszczką i potrafi to wykorzystać, lecz przede wszystkim: zajmuje się badaniem przyszłości i odczytywaniem zamiarów znajdujących się przed nią czarodziejów. W swojej głowie widzi obrazy i rzadziej słowa, przez co wizje nie zawsze są jasne, jednak Cassandra przez lata nauczyła się je dobrze interpretować.Proszę też o dodanie przewagi:
Kod:
Proroctwa (I): Ma niezwykle trafne przeczucia odnośnie nadchodzących wydarzeń. Doświadcza także często przypadkowych wizji, które są z nimi związane. Jest w stanie przepowiadać proroctwa i często niekontrolowanie wygłasza je na głos. Ze względu na jej opinię i renomę nie jest uznawana za dziwaczkę, a za prorokinię - jej proroctwa często się sprawdzają (chociaż są na tyle uniwersalne, że łatwo dopasować jej słowa do jakiegokolwiek wydarzenia).Jest też cudowna zawada, która mi idealnie pasuje do postaci. Proszę więc o usunięcie tej zawady, której nie zdążyłam jeszcze odgrywać:
Kod:
Uczulenie (I): Jest uczulona na szałwię. Odkryła to jeszcze w dzieciństwie, gdy wypiła napar z szałwii na gardło i tak spuchła, że prawie się udusiła. Również dym z szałwii sprawia, że zaczyna się dusić.a w zamian dać tę, którą odgrywałam:
Kod:
Derealizacja (I): Cassandra jest zmęczona swoimi wizjami i percepcją. Zgubiła się w czasie, myli teraźniejszość z przeszłością i przyszłością. Dla innych jest odklejona od rzeczywistości. Niezwykle często musi sprawdzać, czy faktycznie znajduje się w teraźniejszości - obsesyjnie sprawdza realność świata wokół siebie.adnotacja moderatora
Podmienione~!
@Cassandra Dolohov
@Cassandra Dolohov