Proszę o zmianę nazwy przewagi z Klątwa żywiołów III na Atak żywiołu II
W związku z redukcją punktów proszę o usunięcie zawady Drobny lęk - grane rzadko, właściwie tylko w jednej sytuacji.
ps. zauważyłam, że cały czas mam Wydziedziczonego I zamiast Sieroty I (rozmawialiśmy o tej zmianie przy okazji evenu Mabon). Podrzucam nową treść Zawady:
Jeśli odnalezienie rosyjskiego niedźwiedzia z Doliny, drogiej kuzynki McGonagall i Garricka father figure Ollivandera jakoś łagodzi tę zawadę, to wtedy zamiast Drobnego Lęku proszę o usunięcie tego nieszczęsnego Wydziedziczonego.
W związku z redukcją punktów proszę o usunięcie zawady Drobny lęk - grane rzadko, właściwie tylko w jednej sytuacji.
ps. zauważyłam, że cały czas mam Wydziedziczonego I zamiast Sieroty I (rozmawialiśmy o tej zmianie przy okazji evenu Mabon). Podrzucam nową treść Zawady:
Kod:
[Zawada="Sierota I"] W dniu jego siedemnastych urodzin świat zatrzymał się w miejscu. Po trwającej lata chorobie Altair Black umarł, a matka obciążona klątwą Meldictusa przemieniła się w żałobie w swoją ptasią postać i odfrunęła w mrok zimowej Kniei. Samuel pochował ojca między korzeniami wiekowego dębu i czekał cierpliwie na powrót matki. Po pięciu latach pogodził się z faktem, że najprawdopodobniej kobieta nigdy nie wróci. Odcięty od dalszej rodziny niemal całe życie, został pozostawiony przez rodziców sam sobie.[/Zawada]Jeśli odnalezienie rosyjskiego niedźwiedzia z Doliny, drogiej kuzynki McGonagall i Garricka father figure Ollivandera jakoś łagodzi tę zawadę, to wtedy zamiast Drobnego Lęku proszę o usunięcie tego nieszczęsnego Wydziedziczonego.
adnotacja moderatora
Podmienione
@Samuel McGonagall
@Samuel McGonagall