28.02.2026, 15:29 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2026, 15:30 przez Garrick Ollivander.)
córka Garricka Ollivandera
różdżkarka, snycerka, czarodziejka półkrwi
Jeżeli ktoś rozważał stworzenie rzemieślniczki zajmującej się tworzeniem przedmiotów drewnianych lub ogólnie kogoś w rodzinie Ollivander, zachęcam do stworzenia postaci mojej córki.
Garrick jest postacią drugoplanową i taką pozostanie - nie zamierzam rozwijać go na pierwszym planie i brać udziału w wydarzeniach (no chyba, że obyczajowych~!), ale będę dla ciebie tłem. Będę wysyłała ci listy, wspierała cię w tworzeniu wyrobów rzemieślniczych (w świecie rzeczywistym jako osoba prowadząca Garricka całkiem dobrze się na tym znam, mam dyplom zawodowy, więc zawsze coś podpowiem), czasem moglibyśmy coś pograć, albo iść na sabat i upić się winem mszalnym. Garrick to osoba dobra, ciepła i kochająca. Na pewno zrobił wszystko, żeby córka miała dobre życie. Postać istniała kiedyś na forum, ale napisała garstkę postów i z niego zniknęła. Teraz moja aktywność fabularna ogranicza się do wysyłania listów do ukochanego ucznia i sporadycznego wyciągania sąsiadów na sesję z Mistrzem Ollivanderem, więc nie zaoferuję ci wielkiej rodziny pełnej graczy, ale wiem też, że niektórym to bardzo pasuje, więc jeżeli ta wiadomość do ciebie przemówiła, to być może czekam właśnie na ciebie?

Wena mi przypływa i odpływa, ale jestem przyklejona do tego forum na stałe, więc stanowię niezły punkt zaczepienia. Jestem osobą z epizodami depresyjnymi i zdarza mi się zawalić - czasami trzeba mnie szturchnąć, ale zawsze działam z miłością i serdecznością do moich współgraczy. Pomogę w stworzeniu postaci od zera, ale też (jeżeli tylko tego potrzebujesz) dam ci dużą wolność kreatywną. Granie osobami starszymi mającymi opiekuńczą rolę w relacji sprawia mi przyjemność, więc obiecuję być najlepszym starym jakiego możesz sobie wyobrazić. Mój discord: bezimienna.
aktualne na 28.02
no rain,
no flowers.
no flowers.