• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Poszukiwania Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny

Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny
orphic
sky above
earth below
and peace within
sława
—
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
snycerz, sklepikarz
Jest już stary i ubiera się, jakby był z innej epoki, na pewno nie dasz mu mniej lat, niż ma w rzeczywistości, a może nawet dodasz mu kilka, bo siwiejące czupryna i broda Garricka twardo przypominają o nieuchronnym upływie czasu. Zadbany, ale nie w sposób przesadny - czuć od niego luz i swobodę. Widać, że w swoich ubraniach czuje się dobrze i jest mu wygodnie. Ciężko wyobrazić go sobie w innym wydaniu. Ma metr siedemdziesiąt wzrostu i obawiam się, że już nie urośnie.

Garrick Ollivander
28.02.2026, 15:29  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2026, 15:30 przez Garrick Ollivander.)  

córka Garricka Ollivandera

różdżkarka, snycerka, czarodziejka półkrwi

Jeżeli ktoś rozważał stworzenie rzemieślniczki zajmującej się tworzeniem przedmiotów drewnianych lub ogólnie kogoś w rodzinie Ollivander, zachęcam do stworzenia postaci mojej córki.

Garrick jest postacią drugoplanową i taką pozostanie - nie zamierzam rozwijać go na pierwszym planie i brać udziału w wydarzeniach (no chyba, że obyczajowych~!), ale będę dla ciebie tłem. Będę wysyłała ci listy, wspierała cię w tworzeniu wyrobów rzemieślniczych (w świecie rzeczywistym jako osoba prowadząca Garricka całkiem dobrze się na tym znam, mam dyplom zawodowy, więc zawsze coś podpowiem), czasem moglibyśmy coś pograć, albo iść na sabat i upić się winem mszalnym. Garrick to osoba dobra, ciepła i kochająca. Na pewno zrobił wszystko, żeby córka miała dobre życie. Postać istniała kiedyś na forum, ale napisała garstkę postów i z niego zniknęła. Teraz moja aktywność fabularna ogranicza się do wysyłania listów do ukochanego ucznia i sporadycznego wyciągania sąsiadów na sesję z Mistrzem Ollivanderem, więc nie zaoferuję ci wielkiej rodziny pełnej graczy, ale wiem też, że niektórym to bardzo pasuje, więc jeżeli ta wiadomość do ciebie przemówiła, to być może czekam właśnie na ciebie? Serduszko

Wena mi przypływa i odpływa, ale jestem przyklejona do tego forum na stałe, więc stanowię niezły punkt zaczepienia. Jestem osobą z epizodami depresyjnymi i zdarza mi się zawalić - czasami trzeba mnie szturchnąć, ale zawsze działam z miłością i serdecznością do moich współgraczy. Pomogę w stworzeniu postaci od zera, ale też (jeżeli tylko tego potrzebujesz) dam ci dużą wolność kreatywną. Granie osobami starszymi mającymi opiekuńczą rolę w relacji sprawia mi przyjemność, więc obiecuję być najlepszym starym jakiego możesz sobie wyobrazić. Mój discord: bezimienna.

aktualne na 28.02

no rain,
no flowers
.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny - przez Eutierria - 02.11.2022, 20:24
RE: Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny - przez Garrick Ollivander - 28.02.2026, 15:29
RE: Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny - przez Dægberht Flint - 28.02.2026, 15:37
RE: Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny - przez The Edge - 30.03.2026, 09:20
RE: Poszukiwania bliższych i dalszych członków rodziny - przez Delyra Dolohov - 12.04.2026, 21:44

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa