20.04.2026, 15:42 ✶
Primrose Lestrange
uzdrowicielka z lecznicy dusz, hipnotyzerka, metamorfomażka udająca kogoś, kim nie jest, środkowa siostra z tych sióstr Lestrange, neutralna politycznie
Znasz mnie jako koleżankę ✧ Uczennica Hogwartu w latach 1958-1965. Bywalczyni miejsc przeróżnych – lubi się bawić i odpoczywać, niekoniecznie w miejscach luksusowych, ale raczej unika takich, w których cuchnie.
Znasz mnie jako uzdrowicielkę ✧ Pięć lat stażu, spora wiedza i posada w Lecznicy dusz pozwalają jej na posiadanie wielu kontaktów opartych o uzdrowicielstwo. Możesz być jej pacjentem, mentorem, przyjacielem z pracy – jestem otwarta na propozycje.
Znasz mnie jako rodzinę ✧ Primrose jest z rodziną (Lestrange i Parkinsonami) bardzo zżyta. Pisze do kuzynów i przejmuje się ich losem. Służy pomocą. Zapraszam do ustalania ze mną rzeczy ciepłych, opartych o wzajemne zaufanie.
Znasz mnie jako oszustkę ✧ Bo kłamie i gryzie. Na profilu mam opisane dwie barwne persony – Amritesha i Pana Zgniłka, których Primrose udaje. Być może wcale nie znasz jej, ale znasz któregoś z nich? Mogę tych person stworzyć więcej.
–
Postać pozbawiona trigger warningów, nie spotka cię też z jej strony nic złego (no chyba, że to sprowokujesz). Co prawda wykrada informacje dla swojej rodziny, ale możemy umówić się na to, czego się w danej relacji nie dopuszczę. Primrose nie chce przelotnych romansów i przyjaźni opartych o fałszywe uśmiechy – poszukuje relacji głębokich.