• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
[Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота

[Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота
Czarodziej
Some legends are told
Some turn to dust or to gold
But you will remember me
Remember me for centuries
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
Zastępca szefa OMSHM-u
Wysoki (191 cm), szczupły i zawsze zadbany brunet, który ewidentnie poświęca dużo czasu na to, by wyglądać najlepiej jak tylko się da. Najczęściej stroi się w wysokiej jakości szaty, garnitury i koszule. Niemal zawsze uśmiechnięty.

Jonathan Selwyn
12.08.2026, 18:25  ✶  
Kto by pomyślał, że pakowanie się na kolama Anthony'ego groziło tym, że już z tych kolan nie chciało się zejść? Jonathan westchnął cicho, czując dotyk smukłej dłoni na swoim udzie, a potem drugi raz, nieco głośniej, gdy chłodny materiał dotknął jego czoła.

Chyba naprawdę było mu całkiem wygodnie na tym fotelu. A przecież jeszcze chwilę temu planował złośliwie zerwać się na równe nogi i zagonić ukochanego do dalszych obowiązków. Oh jakie to wszystko było ciężkie.
– Nie przejmuj się mój drogi – powiedział otwierając oczy, tak aby drugi czarodziej był w pełni świadom jego intensywnego, choć zmęczonego, spojrzenia, a jego lewa dłoń, zaczęła delikatnie badać granicę wysokiego kołnierzyka. — Jestem pewny, że możesz mi pokazać później swoją miłość też inaczej, niż wręczając mi kwiaty. Wiesz, nawet jeśli nie przestanie mnie boleć głowa to hm… Chyba oboje doskonale wiemy, chociażby z kryminałów, które kazałem ci kiedyś czytać, że czasem, aby dotrzeć do pozytywnego finału należy zrezygnować z głównych i najbardziej oczywistych metod eksploracji, na rzecz tych bardziej pobocznych, lecz również ostatecznie w pełni satysfakcjonujących… Rozwiązań.
Uśmiechnął się sygestywnie, ale zanim pozwolił Anthony'emu na odpowiedź spróbował podstępnie ponownie przebić się przez jego oklumencką barierę. Tak aby spróbować swojego szczęścia.

Rzut na aurowidzenie, przeciwko oklumencji
Rzut Z 1d100 - 64
Sukces!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości

Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (1945), Jonathan Selwyn (1170), Pan Losu (64)

Wiadomości w tym wątku
[Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Anthony Shafiq - 31.07.2026, 10:34
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Jonathan Selwyn - 03.08.2026, 23:22
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Anthony Shafiq - 04.08.2026, 15:12
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Jonathan Selwyn - 04.08.2026, 17:32
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Anthony Shafiq - 04.08.2026, 18:14
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Jonathan Selwyn - 08.08.2026, 00:59
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Anthony Shafiq - 08.08.2026, 21:09
RE: [Jesień 72, 28.10 kamienica Jonathana | Jonathan & Anthony] Поднебесные ворота - przez Jonathan Selwyn - 12.08.2026, 18:25

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki
Tryb normalny
Tryb drzewa