Wczoraj, 17:38 ✶
Ogłoszenie #70
Dzisiejszego dnia zostały dodane na forum wszystkie zadania związane z wydarzeniem Cisza przed burzą II. W związku z tym tworzę małą aktualizację związaną ze sprawami formalnymi:
- do 27.09, można rozpoczynać wątki związane z Ciszą przed burzą II i linkować je w wątku wydarzenia,
- rozpoczęte w ramach tego wydarzenia wątki muszą zostać ukończone do końca tego roku kalendarzowego (drobne obsunięcia z powodów prywatnych są oczywiście w porządku, byle nie rozciągać tego celowo w czasie i nie przedkładać przed te wątki innych swoich sesji),
- jeśli zadanie w jakiś sposób wpływa na moje wątki wydarzeniowe (dotyczy bezpośrednio tego, co się na wydarzeniu stanie lub nie), a gracz wie, że nie zdąży ukończyć tego wątku do 20.09, proszę o wysłanie mi PW z krótkim planem tego, co zostanie przez niego rozegrane (chodzi mi o docelowy efekt, żebym mogła go uwzględnić – nie musicie pisać mi scenariusza sesji, wystarczy poinformować o docelowym efekcie realizacji tego, co sobie zaplanowaliście),
- proszę, żeby osoby chętne na posiadanie na sabacie straganu wysłały mi jego opis do 20.09, bo nie chcę jako mistrz gry stworzyć dubla (może być wstępny – poprawicie go później).

B.