• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Szpilka - ptaszysko Faye

Szpilka - ptaszysko Faye
Ancymon
"Niewierny jest ten, kto żegna się, gdy droga ciemnieje"
krew
genetyka
zawód
Nie jest ani wysoka, ani niska, mierzy dokładnie 168 cm. Włosy w kolorze jasnego blondu, ślepia kocie w odcieniu lodowego błękitu. Oczy duże, nosek mały i nieco zadarty, pełne usta na których często widnieje zaczepny bądź pogardliwy uśmiech. Pachnie słodko, lecz nie mdło, mieszanką wanilii, porzeczki i paczuli.

Scarlett Mulciber
07.12.2025, 16:34  ✶  
9.9.1972

Nawet nie wiesz ile ten skrawek papieru jest wart.
Tak się cieszę.
Cieszę się, że jesteś cała... bo jesteś, prawda?
Płomienie pożarły świat jaki znałyśmy - i trochę szkoda, ale nic nie szkodzi.
To był tylko sen, Faye
Nie mogę się doczekać aby Cię przytulić, stara
Przytulić i odetchnąć z tobą od tego pojebanego gówna.
Londyn o poranku przypominał zatrutą Norwegię - tyle że tam rozpościerał się biały puch, tu zaś ciężki popiół... osmolone fragmenty szkła, krwi - do rana melodią miasta były trzaski i żałosny skowyt.
Dość wytrawna melodia do porannej kawy, nie sądzisz?

Scar
Ancymon
"Niewierny jest ten, kto żegna się, gdy droga ciemnieje"
krew
genetyka
zawód
Nie jest ani wysoka, ani niska, mierzy dokładnie 168 cm. Włosy w kolorze jasnego blondu, ślepia kocie w odcieniu lodowego błękitu. Oczy duże, nosek mały i nieco zadarty, pełne usta na których często widnieje zaczepny bądź pogardliwy uśmiech. Pachnie słodko, lecz nie mdło, mieszanką wanilii, porzeczki i paczuli.

Scarlett Mulciber
07.12.2025, 18:18  ✶  
21.09.1972

Tobie również Wesołego Mabon!
U mnie czy będzie takie wesołe to się okaże.
To moje pierwsze Mabon z całą rodziną Mulciberów - nie powiem, lekki stresik jest.
Trzymaj kciuki by wszyscy przeżyli.
W tym roku też pierwszy raz obchodzę Mabon z Baldwinem - niee, nie ciągnę go do Mulciberów. Musi odwiedzić starych, w dodatku zbliża się pełnia więc określenie zdycha to mało powiedziane - ale się trzyma.
Ty dajesz wiarę, że mieszkamy razem od sierpnia? Dwa jebane miesiące!  wytrzymał ze mną już dwa jebane miesiące - pojebane no. I nie łap mnie za słówka, że nie, na chuj drążyć temat, kto by liczył dni. Ważne, że miesiąc w kalendarzu się zmienił - zaraz w końcu jebany październik.
Mam nadzieje, że u Ciebie będzie wesoło
Właściwie to gdzie wybywasz? Spędzasz mabon z rodziną?
Jeśli tak to ja też powinnam trzymać kciuki.
I jak się czujesz? Zaraz pełnia, cnie..
Będę czekać na twój powrót!

Btw. Mam coś dla Ciebie - to talizman. Będzie Cię wspierał i chronił.
Do zobaczenia
Scar

W kopercie był również wisiorek - po każdej ze stron zaplecione były małe turmaliny - po trzy na każdą stronę - zaś w centrum znajdywał się kamień księżycowy, odbijając delikatnie błękitny poblask.
dragonborn
Ruthlessness
is mercy upon ourselves.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
właściciel rezerwatu, smokolog, magizoolog
Mający 187cm, o atletycznej budowie ciała i ciemnych włosach. Porusza się ze specyficzną dla niego manierą, która zdaje się przypominać gady; zastygnięty w bezruchu, jakby wyczekiwał potknięcia, obserwując z uwagą otoczenie, tylko po to by nagle zareagować i wprawić ciało w ruch. Posiada parę blizn na ciele, pozostawionych przez spotkania ze zwierzętami. Plecy, lewą stronę obojczyka i ramię pokrywa drobna, szarawa łuska, a jego oczy posiadają pionowe źrenice i trzecią powiekę. Zawsze towarzyszy mu któryś z jego smoczogników.

Leviathan Rowle
21.01.2026, 00:40  ✶  
20.09.72

Faye,

Dziękuję za upominek, to bardzo ładna moneta.

Nie przejmuj się wiadomą kwestią, dużo się działo po Spalonej Nocy. Sam musiałem poświęcić więcej uwagi chociażby pracownikom rezerwatu, szczególnie tym których domostwa ucierpiały w pożarach. Życzę ci więc udanego Mabon i do zobaczenia po sabacie.

Levi

We said we're going to conquer new frontiers
Go on, stick your bloody head in the jaws of the beast
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa