02.09.2025, 08:07 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.09.2025, 09:47 przez Lorien Mulciber.)
Przepraszam jeśli padło wcześniej to pytanie, ale nie mogę go wykopać.
W kości lokacji wypadło mi nasze ulubione krzesło, które nie spłonęło.
Udało mi się nakłonić miłych strażaków do uratowania kamienicy.
Według opisu i tak:
Czy mogę rozegrać to w sesji np. z Samem, który ma tworzenie przedmiotów drewnianych (jak mi naprawia nie wiem ościeże, drzwi czy meble) i zaznaczyć, że dookoła krząta się ekipa naprawiająca całą resztę czy do naprawienia domu potrzebuję dodatkowo kogoś z renowacją.
Edit:
Jeszcze jedno pytanie dotyczące tym razem Mabon.
Moja Jahnavi ma zawadę sierota, nie ma zna żadnej bliższej/dalszej rodziny. Co prawda sama nie ucierpiała bardzo w pożarach, ale ma tak niskie spaczenie, że bardzo chciałaby pomóc.
W opisie jest:
Czy mogę założyć, że takie schronienie było też jakoś zorganizowane w Little Hangleton i czy mogę nią tam spędzić Mabon?
W kości lokacji wypadło mi nasze ulubione krzesło, które nie spłonęło.
Udało mi się nakłonić miłych strażaków do uratowania kamienicy.
Według opisu i tak:
Cytat:Miejsce wymaga kosztownej renowacji i przez jakiś czas nie nadaje się do zamieszkania. Wykonanie nowych mebli wymaga kontaktu z rzemieślnikami.
Czy mogę rozegrać to w sesji np. z Samem, który ma tworzenie przedmiotów drewnianych (jak mi naprawia nie wiem ościeże, drzwi czy meble) i zaznaczyć, że dookoła krząta się ekipa naprawiająca całą resztę czy do naprawienia domu potrzebuję dodatkowo kogoś z renowacją.
Edit:
Jeszcze jedno pytanie dotyczące tym razem Mabon.
Moja Jahnavi ma zawadę sierota, nie ma zna żadnej bliższej/dalszej rodziny. Co prawda sama nie ucierpiała bardzo w pożarach, ale ma tak niskie spaczenie, że bardzo chciałaby pomóc.
W opisie jest:
Cytat: Ci, którzy stracili swoje domy, spędzili ten wieczór u dalszej rodziny lub w zbiorowych schronieniach organizowanych przez społeczność czarodziejów..
Czy mogę założyć, że takie schronienie było też jakoś zorganizowane w Little Hangleton i czy mogę nią tam spędzić Mabon?