• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Przygotowania Konsultacje z Mistrzem Gry Eutierria

Eutierria
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
18.06.2024, 00:53  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2024, 09:42 przez Mirabella Plunkett.)  
Miesiąc miłości prompty:
  1. Listownie zaproponuj wyjście do kina [Brenna]
  2. Kicham, a tu się pojawiam
  3. „Pocałunek”, Auguste Rodin [post]
  4. „Mural”, Banksy [post]
  5. List miłosny niechcący wysłany do ex

adnotacja moderatora
Odznaka przyznana @Atreus Bulstrode
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
18.06.2024, 12:30  ✶  
Dobry, czy w ramach konsultacji można też pisać do cb na pw na dc? Pwease
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
18.06.2024, 12:35  ✶  
Nie. Jeżeli sprawa powinna pozostać tajemnicą przed innymi graczami, albo ktoś się boi, to można do mnie wysyłać PW na forum. Pjerosek (Tłumacząc czemu: tak mi łatwiej, wygodniej, milej i nie mam takiego poczucia, że jakieś pytanie mi w tle wisi, jak chcę sobie pospamować i pożartować na czatach jak wszyscy.)
ceaseless watcher
Vigilo, opperior, Audio.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
Niewymowny
Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Ma ciemne, niemal czarne oczy. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.

Morpheus Longbottom
20.06.2024, 07:33  ✶  
Hejka, jako że graczka zgłosiła mi, że nie będzie dalej prowadzić Septimy, chciałabym oddać do puli randkę Tamte dni, tamte noce. Przy okazji dopytuję, czy mogę rozliczyć tę sesję jako zwykłą sesję, bo mam pełną ilość słów (np. do odznaki związanej z wyjazdami zagranicznymi)?

Link do sesji
Link do losowania randki

And when I call you come home
A bird  in your teeth
the end is here
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
20.06.2024, 07:37  ✶  
Dzięki za danie mi znać + tak, możesz to rozliczyć jako zwykłą sesję.
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
20.06.2024, 17:16  ✶  
Hejo, sory, że pytam, ale pisałam do cb na pw wiadomość w sprawie pociągu do hogwartu, gdzie mówiłam o pytaniach z jakimi mam problem. Tylko, że usuwałam wiadomości ze skrzynki i zastanawiam się czy nie usunęłam też tej wysłanej której jeszcze nie przeczytałaś, bo czasami na forku tam można, bo nie mam odpowiedzi, a wolę dopytać niż czekać tydzień, żeby później się okazało, ze jednak coś spsułam XD
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
20.06.2024, 17:17  ✶  
Mam tę wiadomość, odpiszę ci na nią.
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
25.06.2024, 19:31  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2024, 22:38 przez Neil Enfer.)  
To ja ciągnę temat tego.

Ta suma z drugą strona lustra, nie określa ile czasu postać tam spędza, więc nie będzie problemu, jak uznam, ze spędziła tam rok, dwa czy dekadę?

edicik, bo przemyślałam pewne sprawy

Czas płynie tak samo po drugiej stronie, jak w normalności? Że rok tam, to rok w normalnym londynie? Bo różne są jakby rozwiązania w filmach, jak np narnia czy coś.
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
27.06.2024, 20:01  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2024, 20:02 przez Eutierria.)  
@Neil Enfer

Pisząc tę sumę myślałam raczej o identycznym upływie czasu, jak w czasie rzeczywistym. Twoja postać wyszłaby z tego świata kompletnie odmieniona, nasza mechanika niezbyt dobrze radzi sobie z takimi przypadkami? Zmieszanie No bo postać spędziłaby tam osiem kwartałów.

Możesz napisać, że postać trochę inaczej odczuwała tam czas, ale bez takich 2-3 letnich przygód w innym świecie, coś takiego to raczej w krainie snów.
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
27.06.2024, 22:04  ✶  
No własnie tak mnie naszło, że to tylko lustrzane odbicie, a nie narnia czy kraina czarów XD Okej, no to czaję bazę teraz. Dzięki!!!!!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (92): « Wstecz 1 … 28 29 30 31 32 … 92 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa