• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Biuro Spraw Wszelakich Aktualizacje Zmiany koloru grupy

Zmiany koloru grupy
Le Comte
Clair-Obscur
Trouble de rature, courbera Eiffel.
sława
II
krew
czysta
genetyka
metamorfomag
zawód
Uzdrowiciel
188 cm wzrostu, jasne włosy, oczy błękitne jak niebo latem. Zazwyczaj ubrany elegancko, w biel łączoną czasem z chmurną szarością. Jak jest Émile'em Mulciberem, w jego głosie wybrzmiewa francuski akcent.

Émile Mulciber
03.07.2026, 18:57  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2026, 19:03 przez Morrigan.)  
Nowy kolor grupy: Przyjezdny
Powód: Oto jak zamierzam grać Émile'em:
- mimo znajomości języka angielskiego, mówi z francuskim akcentem (umie go zamaskować, ale raczej na potrzeby kradzieży tożsamości). Francuski to jego pierwszy język. Będzie też wplatał francuskie słówka w wypowiedzi dialogowe.
- uczęszczał do Beauxbatons, prawie całe życie spędził we Francji. Do Londynu przyjechał dopiero niedawno.
- dorastał raczej wśród Delacourów, a nie z angielskimi Mulciberami.

adnotacja moderatora
Zmieniłam @Émile Mulciber

Monsieur sans visage
Et quand le soir viendra, l'air sera doux
Qui se jouera, caressant, dans vos voiles,
Et les regards paisibles des étoiles
Bienveillamment souriront aux époux.

mały książę
Parle-moi de la mort, du songe qu'on y mène,
De l'éternel loisir,
Où l'on ne sait plus rien de l'amour, de la haine,
Ni du triste plaisir;
sława
II
krew
czysta
genetyka
wampir
zawód
prywatny detektyw
186cm | 83 kg | szczupła, atletyczna sylwetka | nienaturalnie blada skóra | lekko falujace włosy, ciemny blond | błękitne, zdystansowane oczy | w mowie zwykle silny francuski akcent, ale kiedy chce może z powodzeniem naśladować akademicki brytyjski

Gabriel Montbel
03.07.2026, 19:52  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.07.2026, 19:04 przez Morrigan.)  
Powód: Mam rozpoznawalność II, przyjechałem po Spalonej Nocy do Londynu i prawie nikogo w nim nie znam jestem niezwykłym czarodziejem, a za mało pozabijałem ludzi na fabule żeby w pełni zasłużyć na IV spaczenia i piękną wampirzą czerwień

adnotacja moderatora
Zmieniłam @Gabriel Montbel
Dzieło sztuki
które chcesz polizać
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
kustoszka sztuki
Brunetka o jasnej cerze i zielonych oczach. Mierzy 166 cm wzrostu przy wadze 50 kg. Bardzo dba o swój wygląd. Poczucie estetyki rozwinięte na wysokim poziomie sprawia, że przywiązuje ogromną wagę do detali - od ubioru, przez makijaż, po dodatki. Ubraniami stara się przykryć swoją niedowagę. Jej arystokratyczna postawa, pełna powściągliwości i elegancji, dodaje jej szyku, co niektórzy odbierają jako dystans i wyniosłość.

Astoria Avery
10.09.2026, 01:12  ✶  
Uprawnienia Kromlechu
Stanowisko: zwolennik
Sesje fabularne:

1. Louvain mnie nagabuje
2. Mam wątpliwości, więc wysyłam mu list, dostaję odpowiedź
3. Odpowiada (lub nie) na moje pytania
4. Dostaję zadanie
5. Wykonuję zadanie
6. Wysyłam paczkę

learn the rules
then
break some

à La Folie
And was it his destined part
Only one moment in his life

To be close to your heart?
sława
IV
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
malarka
Piwne oczy i brązowe włosy z miedzianym połyskiem, czasem z rozjaśnianymi pasmami lub po całości. Ma 165cm wzrostu, a sylwetkę szczupłą i chudą. Zawsze stara się prezentować, jakby była na właściwym miejscu. Zawsze zadbana, ładnie uczesana i ubrana. Wygląda na starszą niż jest w rzeczywistości, czy to przez zachowanie, ubiór czy ogólny wygląd - chce żeby brano ją na poważnie, jednak kiedy się rozluźni, podpatrzone u innych maniery łatwo znikają. Czasem kiedy mówi, słychać francuski akcent, który szczególnie wychodzi kiedy jest pod wpływem silnych emocji. Ciągnie się za nią zapach białego piżma, jaśminu i kwiatu bawełny.

Lyssa Dolohov
Dzisiaj, 00:00  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28 minut(y) temu przez Morrigan.)  
Powód: Mieszkam w Londynie dopiero jakiś rok, wcześniej to całe życie we Francji i szkoła tak samo. Ubieram się we francuskie ciuszki i ci Anglicy są strasznie dziwni

adnotacja moderatora
Plose @Lyssa Dolohov

la douleur exquise
Or was he fated from the start
to live for just one fleeting instant,
within the purlieus of your heart.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (9): « Wstecz 1 … 5 6 7 8 9

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści