05.11.2022, 09:57 ✶
![[Obrazek: blPEr3w.jpg]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=blPEr3w.jpg)
Drobnej postury czarownica mierzy niemal metr siedemdziesiąt. Szczupła sylwetka i blada cera są efektem pracy oraz unikania słońca. Pociągłą twarz okalają kręcone, kasztanowe włosy, zazwyczaj związane w gruby warkocz. Orzechowe, otoczone gęstymi rzęsami oczy obserwują świat czujnym wzrokiem. Mimo iż gen wil nie odznacza się u Elaine prawdziwą mocą, jej delikatna uroda przykuwa spojrzenie.
05.11.2022, 09:57 ✶
![]() GroszekElegancka i wysublimowana panna, która zręcznie przemyka przez ulice, ubrana w biel, która stała się niemal jej symbolem (ewentualnie okraszona czerwonymi dodatkami). Czasami znajduje się w miejscach, gdzie przebywać kobietom z dobrego domu nie wypada, ale Prewettci nigdy nie mieli zbyt wielu poszanowania dla zasad i konwenansów. Przeciętnego wzrostu (160 cm) pachnąca drzewem sandałowym i lawendą. Długie, rude włosy chętnie spina w kunsztowne fryzury.
18.11.2022, 03:33 ✶
Londyn 03.72
Moja najsłodsza Elaine, wiesz, jak bardzo się cieszę, że mogę spędzać z tobą każdą chwilę, ale wydaje mi się, że dobrze by było, abyś wybrała się gdzieś z Atreusem. Potrzebujecie chwili na rozmowę, ale nie na wydarzeniach, gdzie każdy na każdego wpada. Proponuję wam niewinną kolację we dwoje, rezerwacja jest na was, a ja tam nic nie popsułam i nic nie spadnie wam na głowę. Rezerwacja jest na 19:00, wszystko przygotowane. Jak się nie będzie zachowywać, to kopnij go ode mnie. Twoja kochająca kuzynka,
Seraphina Podany adres prowadzi do lokalu na ulicy Pokątnej |
|