05.11.2024, 15:21 ✶
Po usłyszeniu sygnały zostaw wiadomość. Albo wyślij sowę, jak nie zapomnę to odpowiem.
Średniego wzrostu (metr siedemdziesiąt osiem) chłopak o ciemnych włosach i orzechowych oczach. Zawsze uśmiechnięty, choć pod uśmiechem skrywa swoje prawdziwe intencje, które nie są tak miłe.
05.11.2024, 15:21 ✶
Po usłyszeniu sygnały zostaw wiadomość. Albo wyślij sowę, jak nie zapomnę to odpowiem.
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe
28.11.2024, 20:47 ✶
—29/08/72—Ptolemeusz łypał okiem drapieżnie, stanowczo domagając się jakiegoś mięsa przed wylotem. W przeciwnym razie kłapał groźnie dziobem, ale nie zrobił Thodorowi krzywdy.Little Hangleton, 29.08.72
Drogi Theodorze, Zapewne wiedziałeś o tym, że Twoje starsze rodzeństwo wybiera się ze mną do Kambodży, na międzynarodowy szczyt, w trakcie którego mieliśmy podpisywać umowę handlową z tym pięknym Azjatyckim krajem. Logistyka tego przedsięwzięcia została niestety zaburzona przez nasilający się konflikt mugolski i w celu ograniczenia wszelkiego zagrożenia, podjęto decyzję o przeniesieniu szczytu do Egiptu. W związku z bliską odległością oraz oczywistymi oszczędnościami wynikającymi ze zmiany finalnej destynacji, postanowiłem poszerzyć skład delegacji o swojego osobistego asystenta. Mam nadzieję, że uczynisz mi to szczęście i zechcesz na kilka dni wybrać się z nami na południe. Pytam z oczywistym błogosławieństwem Twojej matki, a mojej kuzynki. Jestem przekonany, że uda mi się w ciasnym harmonogramie znaleźć dla Ciebie coś, co zaspokoi Twój chłonny umysł. Jeśli nie, wierzę, że Twój chrzestny zapewni Ci odpowiednią ilość rozrywek, albo ja po spotkaniach będę mógł przetestować Twoje oklumenckie zdolności - wuj Jonathan twierdzi, że jesteś pojętnym uczniem, poddajmy więc Twoje imię próbie. Wyjazd jest zaplanowany 2 września rano, powrót przewidziany na 5 w okolicach południa, ale jeśli będziesz miał ochotę zostać te kilka dni dłużej, mój ojciec udostępni Tobie i bliźniętom apartament gościnny do końca września. Proszę daj znać jeszcze dzisiaj, jaka jest Twoja decyzja. Z pozdrowieniami wujek Anthony
Średniego wzrostu (174 cm), lekko umięśniony. Włosy ma w kolorze ciemnego brązu, zazwyczaj schludnie ułożone, z opadającymi na oczy w barwie orzecha laskowego kosmykami. Nos ma lekko zadarty, na słońcu wychodzi mu te kilka piegów, zdobiących jego policzki.
06.12.2024, 09:06 ✶
Rankiem trzydziestego pierwszego sierpnia na Theo czekała wiadomość, przyklejona do drzwi jego pokoju
![]() Braciszku, pakuj dużo skarpetek i swojego misia. Mama wyrzuca nas z domu. Jessie Na odwrocie kartki była druga wiadomość ![]()
A tak na serio, pamiętasz ciocię Amelię z Ameryki? Poprosiła mamę, żeby ktoś sprawdził, czy dom jej rodziców na przedmieściach Londynu i skrzat domowy nadal się do czegokolwiek nadają. Mama absolutnie nie ma na to czasu i nienawidzi kurzu, więc poprosiła, żebyśmy się tam wybrali, zanim wyjedziemy do Egiptu. Z tej samej strony kartki dołączona była kopia wiadomości, złożona w bardzo mały kwadracik. Średniego wzrostu (174 cm), lekko umięśniony. Włosy ma w kolorze ciemnego brązu, zazwyczaj schludnie ułożone, z opadającymi na oczy w barwie orzecha laskowego kosmykami. Nos ma lekko zadarty, na słońcu wychodzi mu te kilka piegów, zdobiących jego policzki.
06.12.2024, 23:49 ✶
![]() Niestety, mój miś został najpewniej w Ameryce, więc nie mam co nosić ze sobą do pracy, poza drugim śniadaniem i paroma innymi rzeczami. Myślę, że moglibyśmy się tam wybrać jutro, co myślisz? Nie musielibyśmy się martwić brakiem czasu. Czekam jeszcze na odpowiedź od Rity. Ten pomysł chyba nie przypadł jej do gustu. |
|