12.01.2023, 19:42 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2023, 20:41 przez Elliott Malfoy.)
—12/04/1972—
zapieczętowana woskiem koperta w kolorze kości słoniowej, w środku znajduje się list na papierze z tłoczonym tarczą herbową Malfoyów. Oprócz samego listu w kopercie znajduje się dodatkowa strona z informacjami (w punktach), o które prosiła Regina.
Londyn, 12 kwietnia 1972
Dziękuję za Pani list i tak szybką reakcję.
Odpowiedzi na zadane przez Panią pytania są na kolejnej stronie, w razie jakichkolwiek niejasności proszę bez skrępowania dopytać, zależy mi na jak najszybszym, z poszanowaniem oczywiście kwestii, że niektóre badania zajmują trochę czasu, zidentyfikowaniu, co takiego dolega zwierzęciu. Koń aktualnie znajduje się w mojej rodzinnej stajni, jestem w stanie zaaranżować spotkanie zarówno ze mną, jak i z Erikiem, z którym współpracuję zajmując się tego typu działalnością charytatywną, na 15 kwietnia. Załączam dokładny adres oraz niewielką mapkę, jak do posiadłości dotrzeć - Pan Longbottom zdaje się miewać z tym kłopoty.
Jeżeli o wynagrodzenie chodzi - nie gra roli, proszę wyslać mi jedynie całkowita wycenę, spisując listę usług, w dogodnym dla Pani czasie.
Serdecznie pozdrawiam
Elliott Malfoy
odpowiedź na wiadomość
“An immense pressure is on me
I cannot move without dislodging the weight of centuries”
♦♦♦