05.10.2024, 18:18 ✶
Odpowiedź na ten list przyszła praktycznie od razu, wraz z powrotem Ptolemeusza.
Czy możemy to nazwać nadgodzinami, skoro zabrałam pracę do domu? Nie zdecydowałam jeszcze czy to głupota godna świeżaka czy godny pochwały wolontariat w imię naszego drogiego kraju.
Po tonie i samym pytaniu wnioskuję, że i na Twoją obecność Muza nie mogła dziś liczyć. Przyznaję, to duże zaskoczenie, to wydarzenie zdaje się być wręcz skrojone na Twoją miarę. Wielka strata, zaproszenie wyglądało całkiem obiecująco. Coś się stało? Nieodpowiednia lista… gości?
Ps. Czy powinnam pytać komu ofiarowałeś drugi kolczyk?
Londyn, 27 VIII 1972
Mio Antonio,Czy możemy to nazwać nadgodzinami, skoro zabrałam pracę do domu? Nie zdecydowałam jeszcze czy to głupota godna świeżaka czy godny pochwały wolontariat w imię naszego drogiego kraju.
Po tonie i samym pytaniu wnioskuję, że i na Twoją obecność Muza nie mogła dziś liczyć. Przyznaję, to duże zaskoczenie, to wydarzenie zdaje się być wręcz skrojone na Twoją miarę. Wielka strata, zaproszenie wyglądało całkiem obiecująco. Coś się stało? Nieodpowiednia lista… gości?
Twoja
Lorien
Lorien
Ps. Czy powinnam pytać komu ofiarowałeś drugi kolczyk?