07.10.2024, 13:48 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.10.2024, 13:49 przez Lorien Mulciber.)
Odpowiedź na wiadomość
Nie mam na wieczór 30. nic aktualnie zaplanowanie, nie podejrzewam też, abym nagle została w tej materii pozytywnie zaskoczona przez swojego męża. Gdyby cokolwiek się zmieniło - nie jestem w stanie wykluczyć tego, biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje dookoła Nas - dam ci znać. Może wyślę papierowy samolocik? Czy to zachęci cię do częstszego odwiedzania swojej pracy?
Nie zaprzątaj sobie głowy starymi, cygańskimi opowieściami. Ich urok trwa dosłownie chwilę. Przyjmę wino, ale kolczyk ofiaruj temu, kogo dziś tak bardzo unikasz. Nie wyobrażam sobie jak wiele dla Ciebie znaczy, skoro tak bardzo obawiasz się utracić przy tym kimś kontroli.
Ps. Czy wiesz może czym są "sękate pieńki o długich, kolczastych pędach, których strączki przyjmują kształt pulsujących zielonych bulw". 11 liter?
Londyn, 27 VIII 1972
Antonio,Nie mam na wieczór 30. nic aktualnie zaplanowanie, nie podejrzewam też, abym nagle została w tej materii pozytywnie zaskoczona przez swojego męża. Gdyby cokolwiek się zmieniło - nie jestem w stanie wykluczyć tego, biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje dookoła Nas - dam ci znać. Może wyślę papierowy samolocik? Czy to zachęci cię do częstszego odwiedzania swojej pracy?
Nie zaprzątaj sobie głowy starymi, cygańskimi opowieściami. Ich urok trwa dosłownie chwilę. Przyjmę wino, ale kolczyk ofiaruj temu, kogo dziś tak bardzo unikasz. Nie wyobrażam sobie jak wiele dla Ciebie znaczy, skoro tak bardzo obawiasz się utracić przy tym kimś kontroli.
Lorien
Ps. Czy wiesz może czym są "sękate pieńki o długich, kolczastych pędach, których strączki przyjmują kształt pulsujących zielonych bulw". 11 liter?