26.02.2025, 13:52 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.02.2025, 13:52 przez Jonathan Selwyn.)
List był nakreślony dość koślawym jak na Jonathana charakterem pisma.
kiedy niemal 21 lat temu poprosiłaś mnie o zostanie ojcem chrzestnym Twojego syna nadałaś mi przy tym pewne obowiązki w tym niemówienie niewyjawianie nie wyjawianie niektórych informacji na temat życia Twojego syna ze względu na zaufanie, którym chcę aby mnie darzył. Nie mogę więc jednoznacznie odpowiedzieć, że kiedykolwiek coś słyszałem, lub nigdy nie słyszałem o jakiejkolwiek dziewczynie Jaspera. Ze względu jednak na naszą przyjaźń i oddanie, gdyby Jessie wspominał o spotykaniu się z kimś niebezpiecznym, nie ważne czy kiedykolwiek wspomniał, czy tez nie o spotykaniu się z kimkolwiek poinformowałbym Cię o takim fakcie. Dlatego też możesz być spokojna bez względu na to, czy taki przepływ informacji kiedykolwiek zainstniał, czy wręcz przeciwnie.
Jonatham
PS.: Mój francuski problem został rozwiązany
6.09.72
Moja ulubiona Lottie ze wszystkich Lottich,kiedy niemal 21 lat temu poprosiłaś mnie o zostanie ojcem chrzestnym Twojego syna nadałaś mi przy tym pewne obowiązki w tym niemówienie niewyjawianie nie wyjawianie niektórych informacji na temat życia Twojego syna ze względu na zaufanie, którym chcę aby mnie darzył. Nie mogę więc jednoznacznie odpowiedzieć, że kiedykolwiek coś słyszałem, lub nigdy nie słyszałem o jakiejkolwiek dziewczynie Jaspera. Ze względu jednak na naszą przyjaźń i oddanie, gdyby Jessie wspominał o spotykaniu się z kimś niebezpiecznym, nie ważne czy kiedykolwiek wspomniał, czy tez nie o spotykaniu się z kimkolwiek poinformowałbym Cię o takim fakcie. Dlatego też możesz być spokojna bez względu na to, czy taki przepływ informacji kiedykolwiek zainstniał, czy wręcz przeciwnie.
Jonatham
PS.: Mój francuski problem został rozwiązany