• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Śnieżka – sowa Lany

Śnieżka – sowa Lany
Lady Historian
old things have strange hungers
Drobna (163 cm) kobieta o wschodnioeuropejskich rysach, czarnych włosach i piwnych oczach. Zawsze elegancko ubrana, jak na czarownicę z dobrego domu przystało.

Lana Dolohov
26.02.2025, 14:32  ✶  
[Obrazek: 46a9a3c485e59b986fec8fd7b8d0ac41.jpg]
god (self-diagnosed)
Suffering feels religious if you do it right. Reach out and touch faith!
Celebryta; Jedno z najbardziej znanych nazwisk Londynu. Nosi się w drogich ubraniach w gwieździste wzory, a jego ulubiony kolor to niebieski (najczęściej w ciemnych tonach, przeszywany złotą lub srebrną, błyszczącą nicią). Jest bardzo wysoki, ma ponad 180 centymetrów wzrostu i jest przy tym bardzo chudy, wręcz wychudzony. Zawsze przepięknie pachnie - nie wychodzi z domu bez spryskania się drogimi, męskimi pachnidłami. Czaruje słowem - wie jak mówić, aby docierać do ludzi.

Vakel Dolohov
21.03.2025, 23:59  ✶  
Lana,

zakładam, że tego nie przewidziałaś, ale być może naszło Cię ostatnio jakieś ukłucie nostalgii. Otóż, Cassandra wraca do kraju i zapowiedziała mi się na piątego września o 19:07. O ile nie oszukuje mnie przeczucie, a przypominam Ci, że to jeszcze nigdy się nie wydarzyło, nikt z zebranych nie pogardzi Twoim towarzystwem. Mój adres znasz.

Vasilij

To jeszcze nigdy się nie wydarzyło... powtórzył w myślach własne słowa. Przez moment miał ochotę zgnieść tę kartkę i wyrzucić ją do śmietnika, ale zaniechał. Opakował wiadomość w kopertę i wysłał ją do kuzynki.

with all due respect, which is none
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa