I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana.
Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty.
W tłumie łatwo może zniknąć.
Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.
piszę do Pani z polecenia wspólnej znajomej - Nell Bagshot. Wspomniała mi, że doskonale zna się Pani na różnego rodzaju dokumentach. W ramach śledztwa, które prowadzę, potrzebuję konsultacji w pewnej sprawie z tym związanej.
Oczywiście, zapłacę za konsultację.
Będę wdzięczna za możliwość spotkania w dogodnym dla Pani terminie.
Z wyrazami szacunku
Brenna A. Longbottom
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana.
Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty.
W tłumie łatwo może zniknąć.
Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.
być może słyszała Pani o zjawisku, które zaszło podczas ostatniego Beltane. Zdaje się, że rytuał z majowymi wiankami, odprawiany pod okiem kapłanów tym razem zadziałał w nieprzewidziany sposób.
Słyszałam, że istnieje sposób na cofnięcie jego efektów - potrzeba jednak do tego doskonałego klątwołamacza.
Wiem, że posiada Pani doświadczenia z łamaniem starożytnych klątw. Czy byłaby Pani gotowa podjąć się próby zerwania takiej więzi? Oczywiście, za stosowną opłatą.
Z pozdrowieniami
Brenna Longbottom
Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
Czarodziej nieznanego statusu krwi, będący baśniopisarzem oraz autorem książki Baśnie Barda Beedle'a. Żył w XV wieku, ale większość jego życia pozostaje dla nas tajemnicą.
Chwilę mi to zajęło, bo musiałam znaleźć odpowiednie i załatwić transport, ale jest!!!
Łóżko zorganizowane, więc NIE WAŻ SIĘ więcej pleść o Jamilu. A przynajmniej nie częściej niż raz na godzinę. Raz na godzinę zniosę, ale przy większej częstotliwości trafi mnie w końcu jasny szlag.
Nell
Koperta leżała na wielkim, starym, ale odnowionym łóżku, z kolumienkami oraz z baldachimem, które jakimś cudem znalazło się przed twoim namiotem na wykopaliskach...