![]() |
|
Zmiany koloru grupy - Wersja do druku +- Secrets of London (https://secretsoflondon.pl) +-- Dział: Wademekum (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Biuro Spraw Wszelakich (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=85) +---- Dział: Aktualizacje (https://secretsoflondon.pl/forumdisplay.php?fid=63) +---- Wątek: Zmiany koloru grupy (/showthread.php?tid=946) |
RE: Zmiany koloru grupy - Anastasia Dolohov-Burke - 27.05.2024 Nowy kolor grupy: Szczyt Szczytów Powód: VI poziom rozpoznawalności adnotacja moderatora
Zrobione @Anastazja Dolohov-Burke RE: Zmiany koloru grupy - Charles Mulciber - 02.07.2024 Nowy kolor grupy: Przyjezdni Powód: Charles nie osiągnął jeszcze upadku moralnego godnego czerwonego kolorku, a jest przyjezdny, proszę o zmianę! adnotacja moderatora
W polu powód opisz, w jaki sposób postać wpisuje się w te ramy kwalifikacyjne. @Charles Mulciber /edit Za opisem grupy: kwalifikacja: (...) kreacja postaci przyjezdnej z miejsca innego niż Londyn Charles wychował się w Norwegii (i Szwecji - Durmstrang), mówi z akcentem, dziwi się angielskim zwyczajom, jest nienawykły do brytyjskiego stylu bycia adnotacja moderatora
Kolor zmieniony. C: @Charles Mulciber RE: Zmiany koloru grupy - Umbriel Degenhardt - 16.07.2024 Uprawnienia Kromlechu Stanowisko: Naśladowca Sesje fabularne: Tutaj informuję Louvaina o tym, że jestem teraz poszukiwanym przestępcą, a on wykorzystuje mój nagły nadmiar wolnego czasu i rekrutuje mnie na naśladowcę. Dał mi tam zdanie zdobycia składnika. Nie miałam odpowiednich statów, więc spotykam się z Geraldine i zabieram ją na Nokturn. Nie spotykam Brygady, a handlarza składnikami zastraszam. Dodatkowo zgodnie z wolą Louvaina zabijam w zemście typa, przez którego moja twarz znajduje się na listach gończych*. Składnik pozostawiam w mieszkaniu wskazanym przez Louvaina w pierwszej zalinkowanej sesji wraz z listem. * - ta sesja trwa, potrzebuję jeszcze jednej tury, nie była warunkiem rekrutacji, rozegrałam ją dodatkowo, ale wiem, że mistrzowie gry sprawdzają te posty to lepiej, żeby była podlinkowana i guess adnotacja moderatora
Uprawnienia nadane @Umbriel Degenhardt RE: Zmiany koloru grupy - Samuel McGonagall - 22.07.2024 Nowy kolor grupy: Wynaturzenia Powód: Samuel jest obciążony Klątwą Żywiołów i w trakcie odgrywania odgrywam to miliard razy częściej niż Poza Schematem. Miałam do wyboru na starcie te dwie grupy i chciałabym poprosić jednak o przeniesienie do Wynaturzeń. Będę nosić kolorek z wypiętą piersią, poza tym lubię żółty więc taki kolor dialogów jest wholesome adnotacja moderatora
Grupa zmieniona @Samuel McGonagall RE: Zmiany koloru grupy - Jonathan Selwyn - 29.07.2024 Uprawnienia Strażnicy Stanowisko: bojówka ZF Sesje fabularne: Nastał czas ciemności Pierwsze ataki śmierciożerców adnotacja moderatora
Lista zaktualizowana @Jonathan Selwyn RE: Zmiany koloru grupy - Scarlett Mulciber - 16.08.2024 Nowy kolor grupy: Przyjezdni (kreacja postaci przyjezdnej z miejsca innego niż Londyn) Powód: Scarlett urodziła się i wychowywała w Norwegii, do Londynu przybyła niedawno. adnotacja moderatora
Zmieniłam. @Scarlett Mulciber RE: Zmiany koloru grupy - Ambrosia McKinnon - 26.08.2024 Uprawnienia Kromlechu Stanowisko: zwolennik Sesje fabularne: tutaj mi proponują robotę, a tutaj ją wykonuję adnotacja moderatora
Uprawnienia nadane @Ambrosia McKinnon RE: Zmiany koloru grupy - Neil Enfer - 18.09.2024 Nowy kolor grupy: Przyjezdni Powód: Neil przyjechał do UK z Francji i więcej życia był we Francji niż w UK. adnotacja moderatora
Przyjęte po rozmowie na PW @Neil Enfer RE: Zmiany koloru grupy - Woody Tarpaulin - 29.09.2024 Uprawnienia Strażnicy Stanowisko: bojówka Sesje fabularne: here adnotacja moderatora
Uprawnienia nadane @Woody Tarpaulin RE: Zmiany koloru grupy - Alexander Mulciber - 29.09.2024 Nowy kolor grupy: Poza schematem Powód: mam 2 zawady wymienione w warunkach kwalifikacji do grupy: foliowa czapka i podejrzany Uprawnienia Kromlechu Stanowisko: Śmierciożerca (moja fursona to Serpens) Sesje fabularne: Nastał czas ciemności Pierwsze ataki Śmierciożerców adnotacja moderatora
Kolorek zmieniony i uprawnienia nadane @Alexander Mulciber |