• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
    • Kalendarium
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 … 7 Dalej »
Sowa Victorii Lestrange

Sowa Victorii Lestrange
mały książę
Parle-moi de la mort, du songe qu'on y mène,
De l'éternel loisir,
Où l'on ne sait plus rien de l'amour, de la haine,
Ni du triste plaisir;
sława
II
krew
czysta
genetyka
wampir
zawód
prywatny detektyw
186cm | 83 kg | szczupła, atletyczna sylwetka | nienaturalnie blada skóra | lekko falujace włosy, ciemny blond | błękitne, zdystansowane oczy | w mowie zwykle silny francuski akcent, ale kiedy chce może z powodzeniem naśladować akademicki brytyjski

Gabriel Montbel
21.06.2026, 14:54  ✶  
To brzmi jakbyś była marzycielką pośród naszej nacji, jesteś pewna, że żadna klątwa nie wydłużyła Ci kłów i nie zmieniła nawyków żywieniowych moja Pani? Ofiarować wampirowi poranek, warte jest więcej niż ofiarować gwiazdę z nieba. Masz moje w tej materii zainteresowanie.

Jestem szczerze zobowiązany listem intencyjnym oraz skoro widzisz przestrzeń abym mógł Ci pomóc w Twojej sprawie, jestem też na Twoje rozkazy. Za kilka dni skończę najprawdopodobniej swój niewielki botaniczny projekt i z chęcią rzucę się w inne zajęcie. Nic tak bowiem nie czyni życia niesmacznym jak brak zajęcia.

Z uniżonymi ukłonami,

Gabriel
Czarodziej
Let's start a fire
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Brygadzista
Ciemne włosy i niebieskie oczy. Wysoki, na oko 180 cm wzrostu. Młody, z gładko ogoloną twarzą i wiecznie znudzonym wyrazem twarzy. Uśmiech iście cwaniacki, sugerujący złośliwość.

Aidan Parkinson
24.06.2026, 16:40  ✶  
30 września dziwnie znajoma sowa dostarczyła Victorii przesyłkę bez dodatkowowego listu czy bileciku.
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
sława
V
krew
czysta
genetyka
widmowidz
zawód
detektyw BUM
Brązowe włosy, ciemne oczy, wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty lub suknie. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
31.08.2026, 08:27  ✶  
21.09.72

Tori,

trzeba przesłuchać Ólafura Ururquat'a oraz Aoife O'Sullivan. Upewniłam się w biurze i faktycznie to nie brak dokumentacji, ale jakoś ich pominięto. Poza tym gdy o tym teraz pomyślałam, coś mi nie gra - mówiłaś o sadzonce, a w dokumentach jest coś o wielkim ładunku. Przepraszam, że dopiero teraz, ale byłam chyba trochę nieprzytomna, jak to przeglądałyśmy u Ciebie. Napiszę do paru osób, spróbuję wyciągnąć informacje i będę Cię informować na bieżąco.

Całusy
Bren

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
18.09.2026, 00:27  ✶  
26.10.1972

CO SIĘ WCZORAJ DZIAŁO????

A.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Strony (26): « Wstecz 1 … 22 23 24 25 26

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Spis Treści
Zakładki