• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Pozafabularne Miesiąc Miłości 2026

Miesiąc Miłości 2026
Czarodziej
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Mykew Gregorovitch
04.02.2026, 20:22  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2026, 22:04 przez Mykew Gregorovitch.)  
BINGO
Kto bierze udział: Pan i Pani Gregorovitchowie (Mykew i Larisa)
Pola: E1-A5
Rozegrane wątki i listy:
  • Pole E1
doktor Moreau
I am a demanding creature. I am selfish and cruel and extremely unreasonable.
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
magimedyk
Wysoka na metr osiemdziesiąt, bardzo jasna blondynka o niebieskich oczach, zwykle ubrana w szaty magimedyka ze św. Munga. Często jest brana za starszą, przez to że kilka lat temu wylała na siebie eksperymentalny eliksir swojego ojca. Wydaje się bardzo opanowana, gdy rozmawia z rodziną i znajomymi, ale w bardziej nerwowych sytuacjach zdarza jej się zacinać i być wyraźnie spłoszoną.

Deirdre Malfoy
13.02.2026, 20:03  ✶  
BINGO
Kto bierze udział: Deirdre Malfoy i Seisyll Rowle
Pola: E1-E5
Rozegrane wątki i listy:

I can feel the light shine on my face
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
14.02.2026, 02:14  ✶  
Z lekkim poślizgiem, ale melduję, że wszystkie pola na krawędziach działają.  Pwease Przy okazji ładnie je podzieliłam. Prompty to po prostu zaczepki (żeby zainspirować was do pisania na jakiś temat), zadania to coś konkretnego do wykonana, zdarzenia to takie krótkie historyjki (coś się dzieje, a wy reagujecie), a klątwa... no cóż, macie pecha, bo żeby wylosować klątwę w walentynkowym evencie trzeba się naprawdę postarać. Zuooo Nie musicie brać sobie każdego zdania opisu do serca, lekkie modyfikacje są w porządku. W kościach kryje się wszystko. Czasem kość ma trzy prompty, czasem trzy zadania – nie przejmowałam się tym za bardzo, po prostu jak jakiś koncept mi siadł, to go tam wpisałam. Oczywiście nie ma tam nic rujnującego życie, ale gdyby jakaś scena wyjątkowo wam nie pasowała (postać nigdy-przenigdy nie znalazłaby się w takiej sytuacji, bo np. kazałam wam iść do Ministerstwa, a w zeszłym kwartale bezczelnie puściłam za wami list gończy), to oczywiście możecie napisać do mnie PW. Miłych rozgrywek i romantycznych walentynek. Szipek
The Nocturn's Delight
When I grow up,
I wanna be a heretic.
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
malarz i aktor
Normalnie skóra zdjęta z ojca! 177 cm wzrostu, waży koło 70 kg. Szczupły młodzieniec, chodzi wyprostowany emanując pewnością siebie. Ma wyjątkowo jasne włosy, które od razu zdradzają jego pochodzenie od Malfoyów. Oczy jasne w szarym odcieniu. Można odnieść wrażenie, że jest wiecznie z czegoś niezadowolony, ale wrażenie to umyka, gdy otwiera usta - charyzmatyczny chłopiec z łagodnym, może nieco chrapliwym głosem.

Baldwin Malfoy
14.02.2026, 16:37  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2026, 10:27 przez Baldwin Malfoy.)  
BINGO
Kto bierze udział: Scarlett Mulciber i Baldwin Malfoy
Pola: A1-A5
Rozegrane wątki i listy:
1. Rzut na pole A1
Arystokratyczny Dupek
Kłamstwo jest najprostszą formą samoobrony.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Bezrobotny (na razie)
187cm wzrostu. Blondyn. Szczupły. Nosi się w markowych drogich ubraniach. Najczęściej uszytych przez Rosssierów

Renigald Malfoy
14.02.2026, 17:33  ✶  
BINGO
Kto bierze udział: Renigald Malfoy, Mathilda Quirrell
Pola: B1-B5
Rozegrane wątki i listy:
królowa nocy
some women are lost in the fire
some women are built from it
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
auror, twórca eliksirów
Ma długie do pasa, bardzo ciemnobrązowe, wpadające w czerń włosy. Te, zwykle rozpuszczone lub spięte jakąś spinką, okalają owalną twarz o oliwkowej karnacji, skąd spoglądają spokojne, brązowe oczy. Nie jest przesadnie wysoka, mierzy 167 cm wzrostu i jest stosunkowo szczupła. Swoje bardzo kobiece kształty lubi podkreślać ubiorem. Nosi się najczęściej w czerni. Ciągnie się za nią mgiełka delikatnych perfum – o ciepłej nucie drzewa sandałowego, wanilii, jaśminu, konwalii i pomarańczy.

Victoria Lestrange
14.02.2026, 22:27  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.04.2026, 16:09 przez Victoria Lestrange.)  
BINGO
Kto bierze udział: Christopher Rosier, Victoria Lestrange
Pola: C1-C5
Rozegrane wątki i listy:
  1. Rzut C1
    Rozegrane
  2. Rzut C2
    Rozegrane
  3. Rzut C3
    Rozegrane
  4. Rzut C4
    Rozegrane
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
15.02.2026, 14:01  ✶  
Oficjalnie informuję, że nabór do randki w ciemno został zamknięty. Jestem w procesie dopasowywania do siebie par.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa