• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Imajl - gęś Charlotte

Imajl - gęś Charlotte
Ogórkowy Baron
Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu
krew
genetyka
zawód
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat. Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.

Stanley Andrew Borgin
22.12.2025, 21:49  ✶  
Ty
Mulciberówna

Ty masz serio srogo najebane we łbie

PS.
Więcej nie pijesz

"Riddikulus!"
- Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina

"Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu."
- Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972
Lightning in a bottle
Polizałem.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
Borgin&Burkes - sprzedawca, rzeczoznawca, klątwołamacz
Stosunkowo wysoki, bo mierzący sobie 187 centymetrów wzrostu. Szczupły, stosunkowo wysportowany, o burzy kręconych, ciemnobrązowych włosów. Na świat patrzy ciemnymi, niemal czarnymi oczami. Posiada bliznę biegnącą przez prawy łuk brwiowy, na pierwszy rzut oka od jakiegoś rozcięcia. Oprócz tego na całym ciele można dostrzec charakterystyczne blizny od porażenia elektrycznością.

Zachary Burke
06.01.2026, 16:25  ✶  
22.09.1972

Dziecko mnie obrzygało i kropla wpadła mi do ust. Pomocy.

Zach
Ogórkowy Baron
krew
genetyka
zawód
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat. Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.

Stanley Andrew Borgin
07.01.2026, 22:26  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2026, 22:27 przez Stanley Andrew Borgin.)  
Odpowiedź na tą wiadomość
Głębina, 15 września 1972

Posłuchaj mnie teraz,
przeprowadziłem NIEZALEŻNE BADANIA i poprosiłem o EKSPERTYZĘ NIEZALEŻNY KOBIETY
I wszystkie odpowiedziały jasno i klarownie, że jestem git.
Kilka z opini to:
"daje ci mocne 9",
"małżeństwo, to z tobą",
"wkurwiasz mnie najmniej",
"dobrze wyglądasz w koloratce",
"pośród wszystkich mężczyzn, z jakimi miałam do czynienia, plasujesz się w ścisłej czołówce",
"Bardzo przystojny z Ciebie kawaler",
"Piękna twarz przyciąga spojrzenia, ale to piękne serce sprawia, że chcesz zatrzymać się na dłużej..." - to o mnie,

Jak widzisz - 7 niezależnych ocen, które potwierdzają jaki ze mnie przystojny kawaler.
Więc może do "cioci" Lorien się nie umywam ale kawalerem to jest eleganckim.

Stanley

Czy autor wyciął wiadomości z dwóch listów od Maeve i Lorraine, aby wyglądało na dużo więcej eksepertyz? Być może ale to tylko wie sam Stanisław Andrzej.

"Riddikulus!"

Ogórkowy Baron
krew
genetyka
zawód

Stanley Andrew Borgin
07.01.2026, 22:27  ✶  
Odpowiedź na tą wiadomość
Głębina, 20 września 1972

Szarlotka,
Co Wy wszyscy macie z tymi zwierzętami ostatnio?
Mój ziomo też mi ostatnio wparował ze zwierzakiem, a Ty mi wysyłasz jakiegoś popaprańca.
Co ja mam z nim zrobić?

Stanley

"Riddikulus!"

Ogórkowy Baron
krew
genetyka
zawód

Stanley Andrew Borgin
07.01.2026, 22:29  ✶  
Odpowiedź na [https://secretsoflondon.pl/showthread.ph...id83998]tą wiadomość[/url]
Głębina, 21 września 1972

Szarlotka,
Czemu Ty w ogóle śnisz o mnie? Nie masz już co robić?
Czemu w ogóle park? I co ważniejsze - czy to była blondynka?

A co do skrzydłowego, to raczej byłabyś ostatnią osobę, którą bym o to poprosił. No chyba, że chciałbym odegrać komediodramat - wtedy rzeczywiście byłabyś najlepsza.

Może jednak lepiej, że to Ty ją pocałowałaś.
Jak to się mówi w tym świecie - szczęścia
Stanley

"Riddikulus!"

Ogórkowy Baron
krew
genetyka
zawód

Stanley Andrew Borgin
07.01.2026, 22:30  ✶  
Odpowiedź na [https://secretsoflondon.pl/showthread.ph...id84211]tą wiadomość[/url]
Głębina, 30 września 1972

Już naprawdę nie wiem co mam Ci odpisywać.
Więc krótko - dziękuje. Czy to takie trzymadło na jajka, ale jednak na ogórki?

Stanley

"Riddikulus!"

Lightning in a bottle
Polizałem.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
Borgin&Burkes - sprzedawca, rzeczoznawca, klątwołamacz
Stosunkowo wysoki, bo mierzący sobie 187 centymetrów wzrostu. Szczupły, stosunkowo wysportowany, o burzy kręconych, ciemnobrązowych włosów. Na świat patrzy ciemnymi, niemal czarnymi oczami. Posiada bliznę biegnącą przez prawy łuk brwiowy, na pierwszy rzut oka od jakiegoś rozcięcia. Oprócz tego na całym ciele można dostrzec charakterystyczne blizny od porażenia elektrycznością.

Zachary Burke
21.01.2026, 00:46  ✶  
Wiesz co ty jesteś dobra chyba w te wszystkie znaki i wskazówki z tym twoim trzecim okiem, to weź mi powiedz. Ostatnio mi się śnił śnieg. Padał sobie i padał, i tworzył takie wielkie zaspy, aż wreszcie tak na mnie napadał że mnie zamknął pod sobą i nie mogłem się wydostać. No myślałem że umrę. Czy to znaczy że na zimę mnie zasypie i to będzie mój koniec?

Buziaczki,
Mati
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (2): « Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa