• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
[15.09.1972, Hannibal, Mathilda&Mona] Przecież się nie zabija memortków

[15.09.1972, Hannibal, Mathilda&Mona] Przecież się nie zabija memortków
sacrificial lamb
Why does my skin start to burn?
sława
III
krew
czysta
genetyka
—
zawód
smokolożka
rude loki, ciemne i bystre oczy. Mierzy 168 cm

Mona Rowle
08.03.2026, 17:28  ✶  
Mona zatrzymała się, gdy Hannibal po raz kolejny zaczął narzekać na własny los. W jednej ręce wciąż trzymała dorodnego mugolskiego grzyba. Zmrużyła oczy, przyglądając się kuzynowi z mieszaniną rozbawienia i troski.
— Han… Las cię nie znienawidził. Las po prostu jest lasem.
Las przestał być lasem, gdy Selwyn dostał szyszką w czoło. Mona przez prawie dwie dekady pracowała w rezerwacie, codziennie otoczona dziką naturą i choć przyroda potrafiła być złośliwa, rzadko bywała aż tak konsekwentnie przeciwko jednej osobie. Chuj więc bąbki strzelił, gdy potem ptak się na niego zdefektował.

Czarownica westchnęła cicho. A tak chciała mieć spokojny spacer z czarodziejami, którzy byli jej bliscy. Jak miała ich przekonać, że nie było nic lepszego niż trochę świeżego powietrza? Chłopak miał wyjątkowego pecha albo…
— Kuzyni zedrą ze mnie skórę, jeśli wrócisz jeszcze bardziej poturbowany — mruknęła w końcu. — Może powinniśmy zawrócić zanim w najgorszym wypadku wpadniemy jeszcze na dzika. Nie patrzcie tak na mnie. Mogę wam wymienić każdą roślinę w tym lesie, ale o klątwach wiem niewiele…

jaskółka, czarny brylant,
wrzucony tu przez diabła
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Hannibal Selwyn (3772), Mathilda Quirrell (3069), Mona Rowle (1560)

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa