• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
вихрь - ptak Alexandra

вихрь - ptak Alexandra
Kolorowy ptak
Umrzesz ty. Umrą wszyscy bliscy twoi. Potęgi upadną. Jedno tylko żyć będzie przez wieki - poległych wojenna chwała.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód

Alexander Aristov
21.01.2026, 13:02  ✶  
Alexander
вихрь
Wichr, bo tak wymawia się imię jastrzębia, jest bardzo do Alexandra przywiązany, ale tylko do Alexandra. Nie ufa za bardzo obcym, czasem może zaczepnie dziobnąć, podrapać. Zupełnie jak właściciel. Dumne zwierze, ale łatwo je przekupić smakołykami.
dragonborn
Ruthlessness
is mercy upon ourselves.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
właściciel rezerwatu, smokolog, magizoolog
Mający 187cm, o atletycznej budowie ciała i ciemnych włosach. Porusza się ze specyficzną dla niego manierą, która zdaje się przypominać gady; zastygnięty w bezruchu, jakby wyczekiwał potknięcia, obserwując z uwagą otoczenie, tylko po to by nagle zareagować i wprawić ciało w ruch. Posiada parę blizn na ciele, pozostawionych przez spotkania ze zwierzętami. Plecy, lewą stronę obojczyka i ramię pokrywa drobna, szarawa łuska, a jego oczy posiadają pionowe źrenice i trzecią powiekę. Zawsze towarzyszy mu któryś z jego smoczogników.

Leviathan Rowle
21.01.2026, 23:38  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.01.2026, 23:38 przez Leviathan Rowle.)  
18.09.72

Panie Aristov,
słyszał pan kiedyś może o Szafce Zniknięć? Fascynujący obiekt magiczny, który umożliwia przenoszenie między nim przedmiotów, a nawet przechodzenie za jego pomocą z jedno miejsca w drugie. Stosunkowo ciężko jest też je znaleźć, szczególnie kiedy nie chce się dookoła jego zakupu robić dużej afery. Dlatego piszę do pana z prostym pytaniem czy byłby pan w stanie znaleźć mi takie dwa, pasujące do siebie egzemplarze?

Z wyrazami szacunku,
Leviathan Rowle

We said we're going to conquer new frontiers
Go on, stick your bloody head in the jaws of the beast
dragonborn
Ruthlessness
is mercy upon ourselves.
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
właściciel rezerwatu, smokolog, magizoolog
Mający 187cm, o atletycznej budowie ciała i ciemnych włosach. Porusza się ze specyficzną dla niego manierą, która zdaje się przypominać gady; zastygnięty w bezruchu, jakby wyczekiwał potknięcia, obserwując z uwagą otoczenie, tylko po to by nagle zareagować i wprawić ciało w ruch. Posiada parę blizn na ciele, pozostawionych przez spotkania ze zwierzętami. Plecy, lewą stronę obojczyka i ramię pokrywa drobna, szarawa łuska, a jego oczy posiadają pionowe źrenice i trzecią powiekę. Zawsze towarzyszy mu któryś z jego smoczogników.

Leviathan Rowle
22.01.2026, 20:41  ✶  
19.09.72

Panie Aristov,
cieszy mnie, że jest pan tak obyty w temacie, znaczy że jest pan właściwym człowiekiem na właściwym miejscu. Na kiedy? Czy jak najszybciej to odpowiednia odpowiedź? Nie śpieszy mi się, a czy sprowadzi je pan od siebie czy poszuka w innych miejscach, to nie robi już dla mnie większego znaczenia. O pieniądze proszę się nie martwić; kiedy będzie pan już pewien skąd, jak i kiedy, będziemy mogli się pochylić nad ich detalami. Na ten moment przesyłam rozsądną zaliczkę, by mógł pan swobodnie działać na początek.

Z wyrazami szacunku,
Leviathan Rowle

We said we're going to conquer new frontiers
Go on, stick your bloody head in the jaws of the beast
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa