• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Przygotowania Konsultacje z Mistrzem Gry Eutierria

Eutierria
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
magizoolog
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
26.08.2023, 14:07  ✶  
Wypadł mi słaby sukces na to wywoływanie, więc pytanie jak ma to wyglądać : D

-> http://secretsoflondon.pl/showthread.php...0#pid17650

○ • ○
his voice could calm the oceans.
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
26.08.2023, 14:17  ✶  
Wszystko, co mogło się udać, udało się, ale napotykasz trudności - niektóre zdania mogą nie być dokończone lub zrozumiałe, sesja spirytystyczna urywa się nagle, albo źle się po niej czujesz. Widać i czuć, że coś poszło nie tak.
królowa nocy
some women are lost in the fire
some women are built from it
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
auror, twórca eliksirów
Ma długie do pasa, bardzo ciemnobrązowe, wpadające w czerń włosy. Te, zwykle rozpuszczone lub spięte jakąś spinką, okalają owalną twarz o oliwkowej karnacji, skąd spoglądają spokojne, brązowe oczy. Nie jest przesadnie wysoka, mierzy 167 cm wzrostu i jest stosunkowo szczupła. Swoje bardzo kobiece kształty lubi podkreślać ubiorem. Nosi się najczęściej w czerni. Ciągnie się za nią mgiełka delikatnych perfum – o ciepłej nucie drzewa sandałowego, wanilii, jaśminu, konwalii i pomarańczy.

Victoria Lestrange
26.08.2023, 17:20  ✶  
Cześć! ❤ Ja w sprawie wywoływania ducha

Zostały zadane trzy pytania, a ja jestem dopiero po trzech wspomnieniach i zwyczajnie nie wiem co jest dalej, uznałyśmy więc, że najlepiej będzie przyjść z nimi tutaj, żeby nie wymyślić czegoś, co nie będzie miało najmniejszego sensu:

1. "Przedmiot. Czy kiedyś na Nokturnie zamówiłaś przedmiot? Bardzo ważny, trzymałaś go w szufladzie w domu? Do czego służył?"
2. "Kim był Edwin?"
3. "Czy byłaś wampirem? Jeśli tak to jakim cudem umarłaś ze starości?"

Jakby co to w tym poście zostało to zadane ♡
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
28.08.2023, 23:58  ✶  
1. "Z Nokturnu... Gdybym miała pamiętać je wszystkie... Victorio, jeżeli rodzina wpakowała się w coś, z czego nie może się wydostać, skierujcie się do Borginów, możecie zaufać im w sprawie unieszkodliwienia takich wynalazków."
2. "Kimś, kogo już dawno zagrzebał czas. Dlaczego więc o niego pytasz?" - Od momentu tego pytania jej ton się zmienia, bo rozumie, że nie przywołałaś jej w sprawie rodzinnej, tylko zadajesz jej osobiste pytania. Bardzo osobiste.
3. "Nie istnieje granica, której nie da się przekroczyć, Victorio. Czy w swoim stanie nie powinnaś już tego rozumieć?" - Kiedy pytasz ją o to jak dokładnie to zrobiła - waha się. Próbuje nie dać po sobie tego poznać, ale ma jakieś luki w pamięci. Wyczuwasz jednak jej pewność w tym, że wampir może na powrót stać się człowiekiem.
Lukrecja
Are you here looking for love
Or do you love being looked at?
V
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
magizoolog
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.

Laurent Prewett
29.08.2023, 11:53  ✶  
Cdn naszych pytań, już raczej dwa ostatnie ♥
Link do posta

1. Jak? -> w odniesieniu do tego, jak wampir może zostać człowiekiem
2. Czy wiesz kim jestem… czym jestem? Czy wiesz co mi się stało i czym się stałam po Limbo?

○ • ○
his voice could calm the oceans.
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
29.08.2023, 15:42  ✶  
1. Jesteśmy głodni, bo przestaliśmy żyć, musimy żywić się tymi, którzy żyją, żeby wciąż być na tym świecie, musimy kraść. Jeżeli ukradniemy wystarczająco, wrócimy do egzystencji, w której nie czujemy wiecznego głodu.

2. Straciłaś energię, która była częścią ciebie. Wciąż żyjesz. Uzupełniłaś ją czymś innym.
Herald of Darkness
It seems that all that was good has died
And is decaying in me
krew
genetyka
zawód
Chester to mierzący 178 cm wzrostu, postawny mężczyzna, ważący 76 kg. Ma brązowe, poprzetykane pierwszymi siwymi pasmami włosy i niebieskie oczy. Brąz noszonej przez niego krótkiej brody został przerzedzony przez lekką siwiznę. Przez większość czasu nosi mundur Aurora, natomiast poza pracą ubiera się elegancko, w garnitury. Często widywany jest z papierosem. Pierwsze wrażenie... jest służbistą, twardym gnojem, za którym nie przepada niemałe grono osób z dep. przestrzegania prawa. Nie można mu jednak odmówić doświadczenia zawodowego.

Chester Rookwood
31.08.2023, 20:10  ✶  
Mam pytanie odnośnie W ogniu widzieli koniec. Podczas naszego wątku Harper przekazała pewien list który miał trafić do rąk własnych CP. Opcja przekazania go w tle jest oczywista, ale czy on gdzieś się pojawi w wątkach z CP?
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
31.08.2023, 20:18  ✶  
Opcja przekazania go w tle nie jest oczywista. Jeżeli napiszesz jakiś post/list/cokolwiek w związku z nim napisz o tym w tym dziale i mistrzowie zareagują.
Herald of Darkness
It seems that all that was good has died
And is decaying in me
krew
genetyka
zawód
Chester to mierzący 178 cm wzrostu, postawny mężczyzna, ważący 76 kg. Ma brązowe, poprzetykane pierwszymi siwymi pasmami włosy i niebieskie oczy. Brąz noszonej przez niego krótkiej brody został przerzedzony przez lekką siwiznę. Przez większość czasu nosi mundur Aurora, natomiast poza pracą ubiera się elegancko, w garnitury. Często widywany jest z papierosem. Pierwsze wrażenie... jest służbistą, twardym gnojem, za którym nie przepada niemałe grono osób z dep. przestrzegania prawa. Nie można mu jednak odmówić doświadczenia zawodowego.

Chester Rookwood
01.09.2023, 19:50  ✶  
(31.08.2023, 20:18 )Eutierria napisał(a): Opcja przekazania go w tle nie jest oczywista. Jeżeli napiszesz jakiś post/list/cokolwiek w związku z nim napisz o tym w tym dziale i mistrzowie zareagują.

Czy data 2 maja będzie odpowiednia do rozegrania tego w Kromlechu czy CP gdzieś się jeszcze wtedy włóczy?
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
01.09.2023, 20:17  ✶  
Czarny Pan kazał mi rzucić w ciebie Avadą za dobór słownictwa, ale przekonałam go, żeby cię oszczędził. Jest osiągalny dla Chestera, po prostu nie nawiązał z nikim kontaktu z własnej inicjatywy. Wybierz dowolną datę, która ci odpowiada - 2 maja jest ok.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Strony (92): « Wstecz 1 … 9 10 11 12 13 … 92 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa