• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Biuro Spraw Wszelakich Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi

Kontakt z administracją oraz pytania i odpowiedzi
Lew Salonowy
Seeking to be whole
Driven by passion
krew
genetyka
zawód
Philip to mierzący 173 cm wzrostu wysportowany mężczyzna. Niebieskooki blondyn, którego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach i promienny uśmiech. Jego znakiem szczególnym są dołeczki w policzkach oraz promienny uśmiech. Przywiązuje dużą uwagę do swojego wizerunku, dopasowując swój ubiór do każdej sytuacji. Roztacza wokół siebie aurę niezachwianej pewności siebie.

Philip Nott
12.05.2024, 02:06  ✶  
Jaka jest przewidywana data rozpoczęcia jarmarku? Pytam o to z tego względu, że mam nierozegrane prompty u kilku moich postaci i nie wiem czy jest sens je rozpoczynać.
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
13.05.2024, 01:03  ✶  
Nie ustaliłam żadnego deadline. Jak się uda w tym tygodniu to w tym, jak nie to za dwa. Dwa pytania wyżej masz Millie, moja odpowiedź powinna rozwiać twoje wątpliwości.
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
14.05.2024, 12:17  ✶  
Isaac chciałby poznać wszystkie nazwiska osób, które zginęły podczas Beltane (chociaż z 6 plis żebym miała). Do kogoś fabularnie mogę się z tym zgłosić?
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
14.05.2024, 12:19  ✶  
Daj jakąś notkę prasową, że szukasz rodzin ofiar, napisz do biura prasowego w ministerstwie, popytaj znajomych, przejrzyj gazety fabularne z tego okresu...
Dumbass bisexual
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
14.05.2024, 12:27  ✶  
(14.05.2024, 12:19 )Eutierria napisał(a): Daj jakąś notkę prasową, że szukasz rodzin ofiar, napisz do biura prasowego w ministerstwie, popytaj znajomych, przejrzyj gazety fabularne z tego okresu...

Potrzebuje samej listy nazwisk. Do jakiego działu w Ministerstwie mogę się zgłosić? Jeśli nikt z graczy tam nie pracuje, to mam załatwić to z MG, czy wystarczy wyslac list i mogę założyć, że otrzymał listę?
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
14.05.2024, 12:35  ✶  
Możesz wymyślić postać niezależną, do której napiszesz list, lub do której przyjdziesz osobiście, żeby zapytać ją o szczegóły. Na potrzeby tego co chcesz napisać możesz założyć, że Ministerstwo posiada jakieś biuro prasowe lub punkt informacyjny.

Skoro nie znalazłaś nic w gazetach ani nie jesteś w stanie uzyskać tych informacji od postaci graczy, uzyskanie tych informacji od postaci niezależnych jest niepewne. W takich sytuacjach odpowiednim działaniem jest napisanie listu/posta i zgłoszenie go do działu konsultacji z mistrzem gry. Wtedy otrzymasz fabularną lub pozafabularną reakcję do której będziesz mogła się odnieść. Za kreowanie fabularnej warstwy forum odpowiadają właśnie mistrzowie gry, nie administratorzy. Pwease
Dumbass bisexual
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód

Isaac Bagshot
14.05.2024, 12:40  ✶  
Dziękuję
viscount of empathy
show me the most damaged
parts of your soul,
and I will show you
how it still shines like gold
sława
VI
krew
czysta
genetyka
wilkołak
zawód
detektyw w BUM
wiecznie zamyślony wyraz twarzy; złote obwódki wokół źrenic; zielone oczy; ciemnobrązowe włosy; gęste brwi; parodniowy zarost; słuszny wzrost 192 cm; wyraźnie zarysowana muskulatura; blizna na lewym boku po oparzeniu; dźwięczny głos; dobra dykcja; praworęczny

Erik Longbottom
14.05.2024, 14:20  ✶  
Heloł,

zauważyłem, że nie mam odznaki Otwarty na nowe doznania w profilu Erika. Tutaj wleciało rozliczenie i PD'ki też dostałem, ale nie mam wklepanej odznaki w zdobytych osiągnięciach Serduszko

the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.
❞
Czarodziejska legenda
—
krew
—
genetyka
—
zawód

Eutierria
14.05.2024, 14:23  ✶  
Dodałam ci obrazek. Pwease
Kolorowy ptak
krew
genetyka
zawód

Neil Enfer
#1,000
14.05.2024, 22:44  ✶  
Hejo. Czy mogę połączyć sesję związaną z wykonywaniem zawodu z sesją z preludium i początków wojny? Jak np Neil pracuje i jakiś ziomo opowiada mu o Jęczącej Marcie? Bo chodzi mi tu o to czy wtedy normalnie za zrobienie tego w jednej sesji dostanę i punkty za Martę i za pracę.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (183): « Wstecz 1 … 98 99 100 101 102 … 183 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa