• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Pączek - sowa Nory

Pączek - sowa Nory
Local Dumbass
Don't you want to stop drop and roll
Til the whole thing burns
Like you earned the flame
It's all the same
bardzo wysoki - 196 cm / atletyczna sylwetka / ciemnobrązowe, półdługie włosy / brązowe oczy / cztery złote kolczyki (małe kółka) w lewym uchu / poparzenie na szyi od prawej strony i części prawego ucha / nadkruszona prawa trójka / luźny, praktyczny styl ubioru / wytatuowany pod rękawami skórzanych albo materiałowych kurtek / sprężysty krok, jakby zawsze gdzieś się spieszył / "francuski" akcent - miękkie r, zmiękczone głoski, cichy głos

Benjy Fenwick
29.09.2025, 23:48  ✶  
17.09.1972

Eleonoro,

Jasne. Mabon to newralgiczna data. Mam nadzieję, że pamiętasz o mojej wizycie? To nie powinno długo zająć, ale - niestety - jest konieczne.

Zapisałem 29 września o 10. Jeśli coś się zmieni - daj mi znać.

Pozdrawiam i dzięki za słodycze.
Benjy Fenwick
klątwołamacz

[Obrazek: 4GadKlM.png]
constant extreme
when sister and brother stand shoulder to shoulder,
who stands a chance against us?
Drobna (157cm, niedowaga), blada i czarnowłosa, o oczach złotych jak miód.

Millie Moody
30.09.2025, 19:48  ✶  
10.09

Elo Nora!

Jak żyjesz? Sorka, że nie zajrzałam wczoraj. Potrzebujesz czegoś? Jak Mabel? Jakby co Thomas ma się dobrze, skołowałam mu opiekę lekarską i wczoraj wieczorem nawet już nie musiał udawać, że cokolwiek widzi.

Probuję ogarnąć komu trzeba pomóc z przeklętymi domami, bo się okazało, że te łapcy u Ciebie co dusiły Tomka, to nie tylko u Ciebie. Jakby ludzie dawali Ci znać w klubokawiarni że mają ten problem spisuj ich proszę i ja przejmę dziś wieczorem jutro tę liste, sama teraz będę biegać po domach i dopytywać komu z tym gównem pomóc. Też jakbyś miała te ezogówna, wiesz kadzidła i świece, ja się na tym nie znam, ale podejrzewam, że jako siska klątwołamacza wiesz o czym mówię. Też bym je wtedy podjęła jak zajrzę. Jesli czegoś potrzebujesz to daj znać, spróbuję to skołować, żeby nie było że przyłaże z pustymi rękami.

Buziak!

M.
Chichot losu
I’m not looking for the knight
I’m looking for the sword
Brązowe, niezbyt długie włosy, często rozczochrane. Wzrost wysoki jak na kobietę, bo mierzy sobie około 179 centymetrów wzrostu. Twarz raczej sympatycznie ładna niż piękna, nie wyróżniająca się przesadnie i rzadko umalowana. Brenna porusza się szybko, energicznie, głos ma miły i rzadko go podnosi. Ubiera się różnie, właściwie to okazji - w ministerstwie widuje się ją w umundurowaniu albo w koszuli i garniturowych spodniach, kiedy trzeba iść gdzieś, gdzie będą mugole, w Dolinie w ubraniach, które ujdą wśród mugoli, a na przyjęcia i bale czystokrwistych zakłada typowe dla tej sfery zdobione szaty. W tłumie łatwo może zniknąć. Jeżeli używa perfum, to zwykle to jedna z mieszanek Potterów, zawierająca nutę bzu, porzeczki i cedru, a szamponu najczęściej jabłkowego, rzecz jasna też potterowskiego.

Brenna Longbottom
01.10.2025, 09:46  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.10.2025, 09:47 przez Brenna Longbottom.)  
25.09.72
Nora, skarbie,

załączam informacje na temat zakwaterowania i podróży do Hiszpanii, jeśli się na to zdecydujesz na Samhain dla Twojej babci i Mabel.
Poza tym prośba - dorzucisz na listę rzeczy do zrobienia parę eliksirów zmieniających kolor włosów? Mogą się nam przydać do działania w terenie, zaklęcia za krótko trzymają. Poprzednie zamówienie na świece jest już gotowe?

Całusy
Bren

Don't promise to live forever. Promise to forever live while you're alive.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (12): « Wstecz 1 … 8 9 10 11 12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa