07.01.2026, 13:51 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.01.2026, 14:02 przez Anastasia Dolohov-Burke.)
Pewnie to głupie pytanie, ale upewnię się xd
Animuję sesję kolacji Mulciberów z okazji Mabon z konta Barda Beedle, a jednocześnie jestem na tej kolacji Alexandrem. Czy mogę rozliczyć na Alexandrze tę sesję jako sesję z postacią z grupy Sztafaż do odznaki, czy to się wtedy nie liczy?
Pytanie zadałam w złym dziale, przepraszam, ale mam inną sprawę
Chodzi o tę sesję: https://secretsoflondon.pl/showthread.ph...6#pid58486
Sprawa jest taka że ona wciąż trwa i zastanawiam się czy mogłybyśmy ją jakoś zakończyć, bo chciałabym rozmawiać o tym co się wydarzyło w moim prosektorium na fabule, a jak nie mam zakończonej tej sesji to nie wiem, czy mogę mówić o tym na fabule, bo te informacje chyba mają znaczenie fabularne i aaaaa nie wiem. Mogę?
Moje wątpliwości wynikają z tego zapisu w regulaminie:
Animuję sesję kolacji Mulciberów z okazji Mabon z konta Barda Beedle, a jednocześnie jestem na tej kolacji Alexandrem. Czy mogę rozliczyć na Alexandrze tę sesję jako sesję z postacią z grupy Sztafaż do odznaki, czy to się wtedy nie liczy?
Pytanie zadałam w złym dziale, przepraszam, ale mam inną sprawę
Chodzi o tę sesję: https://secretsoflondon.pl/showthread.ph...6#pid58486
Sprawa jest taka że ona wciąż trwa i zastanawiam się czy mogłybyśmy ją jakoś zakończyć, bo chciałabym rozmawiać o tym co się wydarzyło w moim prosektorium na fabule, a jak nie mam zakończonej tej sesji to nie wiem, czy mogę mówić o tym na fabule, bo te informacje chyba mają znaczenie fabularne i aaaaa nie wiem. Mogę?
Moje wątpliwości wynikają z tego zapisu w regulaminie:
Cytat:2. Na forum nie ma obowiązku chronologicznego rozgrywania sesji. To znaczy, że możemy rozpocząć sesje w dowolnym momencie kwartału.
a. Ta zasada nie dotyczy zdobywania istotnych fabularnie informacji oraz przedmiotów. Wpierw należy rozegrać sesję lub wysłać list/skontaktować się fabularnie (np. przy pomocy sieci fiuu), gdzie postać zdobywa informację lub przedmiot, dopiero później gracz może rozpocząć sesję, w której je wykorzystuje! [...] Najpierw należy domknąć sesję związaną ze zdobywaniem informacji lub wymianę korespondencji, dopiero później można rozpocząć sesję, w której się te informacje lub przedmioty wykorzystuje.
Please don't go
I'll eat you whole
I'll eat you whole

Przykład