27.03.2023, 16:36 ✶
(27.03.2023, 11:23 )Eutierria napisał(a):(27.03.2023, 00:45 )Cynthia Flint napisał(a): Hej! Chciałabym napisać opowiadanie o tym, jak ojciec Cyny prosi ją listowanie o przygotowanie zapasu mikstur dla siebie, które jego pracownicy odbiorą o świcie. Na 1500 słów. W rzeczywistości mają one być dla śmierciożerców, do ich kryjówki. Gdzie mogę zamieścić takie opowiadanie? Czy retrospekcja z 29 Kwietnia będzie w porządku?Jeżeli dookreślisz mi, ile tego ma być i w jakim celu to tworzycie, a ja to przyklepię - tak. (Nie wiem tylko dlaczego retro? Mamy kwiecień.)
Opowiadanie ma na celu przygotowanie zapasów do kryjówki dla śmierciożerców po ataku na jarmarku i wydarzeniach z nim związanych, która była z założenia zadaniem Taty Flinta. Jest po 8 buteleczek eliksirów + bezoary. Cynka nie wie, że to dla nich w tym opowiadaniu, ojciec wysłał list, że potrzebuje na statek/handel.
Głównie piszę retro, więc z przyzwyczajenia tak napisałam, ale nie musi faktycznie być to retro - ciągle zapominam, że tu cały aktualny miesiąc nie musi nim być. ^^"