06.05.2023, 15:10 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2023, 19:52 przez Tilly Toke.)
Cześć! ♡ Wiem, że zmiany będą wprowadzane dopiero po evencie, ale za pamięci proszę o:
1. Dokupienie 1 kropkę w Zauroczeniu, żeby było na 2 (to będzie 100PD)
2. Dokupienie 2 kropek w Nekromancji (to będzie 50+100PD = 150PD) <- razem z tym u góry to będzie 250 PD, a nie wykorzystałam jeszcze wszystkiego z pakietu startowego, więc powinno być ok!
3. W "Doświadczeniu" dopisać 2 słowa "i amnezjatora":
Dzięki i sorki za zamieszanie! ❤
EDIT (za zgodą Bezy):
4. Jestem ewidentnie debilem, więc proszę o zmianę w "Pochodzeniu" i zamianę Londynu na Dolinę Godryka
1. Dokupienie 1 kropkę w Zauroczeniu, żeby było na 2 (to będzie 100PD)
2. Dokupienie 2 kropek w Nekromancji (to będzie 50+100PD = 150PD) <- razem z tym u góry to będzie 250 PD, a nie wykorzystałam jeszcze wszystkiego z pakietu startowego, więc powinno być ok!
3. W "Doświadczeniu" dopisać 2 słowa "i amnezjatora":
Kod:
[b]Doświadczenie:[/b] Po ukończeniu szkoły z naprawdę wysokimi wynikami, jej kariera stała otworem. Została przyjęta do Ministerstwa Magii w 1963r., gdzie po trzyletnim kursie przygotowawczym zakończonym 1966r. przez rok pracowała w Departamencie Magicznych Wypadków i Katastrof na stanowisku restauratora i amnezjatora. Zauważono tam jej zdolności i zasugerowano, że jej talenty bardziej przydadzą się w Departamencie Przestrzegania Prawa Czarodziejów. Tam, po zdaniu egzaminów w 1967r., została brygadzistą w Brygadzie Uderzeniowej, a po dwóch latach w 1969r. zapisała się na kolejny kurs - tym razem na aurora. Po trzyletnim szkoleniu i zdanym egzaminie została aurorem - i jest nim tak naprawdę od niedawna.Dzięki i sorki za zamieszanie! ❤
EDIT (za zgodą Bezy):
4. Jestem ewidentnie debilem, więc proszę o zmianę w "Pochodzeniu" i zamianę Londynu na Dolinę Godryka

Kod:
Urodziła się i wychowała w Dolinie Godryka, zamieszkując w posiadłości wraz ze swoją rodziną. Jej rodzicami są Alexander oraz Isabelle (z domu Parkinson) Lestrange, a ich małżeństwo, jak większość w tamtych czasach, zostało zaaranżowane. Ojciec pracuje w Szpitalu Świętego Munga, a matka w Ministerstwie Magii w Departamencie Skarbu. Po skończeniu edukacji w Hogwarcie, Victoria wróciła do rodzinnej rezydencji, w której mieszka do teraz - ta jednak jest na tyle duża, że potrafi się mijać z resztą domowników.adnotacja moderatora
Zmiany wprowadzone 20.07.2023