29.06.2023, 22:25 ✶
List przyniosła ci niewielka pocztowa sówka. Został starannie zapakowany w kopertę z pieczęcią z inicjałami: D.L. Podobnie wyglądającą wiadomość kiedyś już dostałeś od jednej, młodej dziennikarki. W środku znalazłeś trzy zdjęcia: twój portret, portret Daisy (wykonany przez Ciebie, jak informowało zamaszyste pismo z tyłu) oraz fotografię na której byliście obydwoje. Ona się szczerzyła i machała ręką układając palce w znak victorii, ty pozostawałeś raczej nieruchomy.
Zdaję sobie sprawę, że okoliczności nie są najlepsze, ale wywołałam zdjęcia z Beltane i tak sobie pomyślałam, że może zechciałbyś je zobaczyć? Ostatecznie zanim doszło do tragedii, wieczór był całkiem przyjemny.
Nadal uważam, że jesteś doskonałym modelem. Dołączam swoje zdjęcie, ale tylko po to byś zobaczył, że gdybyś tylko poćwiczył to mógłbyś być również naprawdę dobrym fotografem. To Ty je zrobiłeś.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i zdążyłeś uciec przed atakiem Śmierciożerców.
D. Lockhart
5 maja 1972
Szanowny Martinie! Zdaję sobie sprawę, że okoliczności nie są najlepsze, ale wywołałam zdjęcia z Beltane i tak sobie pomyślałam, że może zechciałbyś je zobaczyć? Ostatecznie zanim doszło do tragedii, wieczór był całkiem przyjemny.
Nadal uważam, że jesteś doskonałym modelem. Dołączam swoje zdjęcie, ale tylko po to byś zobaczył, że gdybyś tylko poćwiczył to mógłbyś być również naprawdę dobrym fotografem. To Ty je zrobiłeś.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i zdążyłeś uciec przed atakiem Śmierciożerców.
D. Lockhart