• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Kruk Croucha

Kruk Croucha
Wścibska dziennikarka
Granica między fantazją, a rzeczywistością była u mnie zawsze beznadziejnie zamazana.
I
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Daisy to ładna dziewczyna o rozmarzonych, zielonych oczach. Kiedy na kogoś patrzy, tej osobie może się wydawać, że nagle stała się całym światem dla młodziutkiej dziennikarki. Na tle innych czarownic wyróżnia się gęstymi, kręcącymi się rudo-brązowymi włosami. Chętnie nosi je zaplecione w kucyk. Nie jest ani przesadnie wysoka (mierzy ok. 165 cm wzrostu), ani krzepko zbudowana. Choć lubi ładnie wyglądać, ceni sobie wygodę. Zazwyczaj można ją spotkać albo z aparatem fotograficznym u szyi, albo z notatnikiem i piórem w ręku. Pojawia się na większości istotnych, publicznych uroczystości w Ministerstwie Magii.

Daisy Lockhart
29.06.2023, 22:25  ✶  
List przyniosła ci niewielka pocztowa sówka. Został starannie zapakowany w kopertę z pieczęcią z inicjałami: D.L. Podobnie wyglądającą wiadomość kiedyś już dostałeś od jednej, młodej dziennikarki. W środku znalazłeś trzy zdjęcia: twój portret, portret Daisy (wykonany przez Ciebie, jak informowało zamaszyste pismo z tyłu) oraz fotografię na której byliście obydwoje. Ona się szczerzyła i machała ręką układając palce w znak victorii, ty pozostawałeś raczej nieruchomy.
5 maja 1972
Szanowny Martinie!
Zdaję sobie sprawę, że okoliczności nie są najlepsze, ale wywołałam zdjęcia z Beltane i tak sobie pomyślałam, że może zechciałbyś je zobaczyć? Ostatecznie zanim doszło do tragedii, wieczór był całkiem przyjemny.
Nadal uważam, że jesteś doskonałym modelem. Dołączam swoje zdjęcie, ale tylko po to byś zobaczył, że gdybyś tylko poćwiczył to mógłbyś być również naprawdę dobrym fotografem. To Ty je zrobiłeś.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze i zdążyłeś uciec przed atakiem Śmierciożerców.
D. Lockhart
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Kruk Croucha - przez Martin Crouch - 21.10.2022, 13:43
RE: Kruk Croucha - przez Elliott Malfoy - 06.01.2023, 19:18
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 10.01.2023, 02:38
RE: Kruk Croucha - przez Perseus Black - 21.02.2023, 15:54
RE: Kruk Croucha - przez Sarah Macmillan - 26.03.2023, 21:54
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 29.06.2023, 22:25
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 09.07.2023, 16:41

• Pokaż wersję do druku