09.07.2023, 16:41 ✶
Wiadomość przysłano zaledwie kilka godzin, po tym, jak wysłałeś własną. Wyglądała dokładnie tak samo, jak każda poprzednia wiadomość od Daisy: kopertę opieczętowano woskiem, a list jak zwykle był napisany strzelistym, pełnym ozdobników pismem.
Uważam, że pomysł z nauką fotografii jest genialny! Z wielką chęcią pomogę Ci przy wyborze pierwszego aparatu fotograficznego. Gdybyś również potrzebował, mogę podzielić się z Tobą kilkoma sztuczkami, które sprawiają, że zdjęcia wyglądają lepiej.
Napisz mi kiedy miałbyś czas na spotkanie. Mnie pasowałby np. 8 maja. Aleja Horyzontalna? Jest tam niedaleko całkiem przyjemna kawiarnia. Albo może Pokątna? W pobliżu jest sklep z aparatami.
Cieszę się, że zdołałeś odejść z polany przed atakiem. Martwiłam się, że mogłeś trafić na atakujących. Chętnie dowiem się, o ile to nie tajemnica, co też Cię spotkało tamtej nocy.
Daisy
5 maja 1972 r.
Szanowny Martinie!Uważam, że pomysł z nauką fotografii jest genialny! Z wielką chęcią pomogę Ci przy wyborze pierwszego aparatu fotograficznego. Gdybyś również potrzebował, mogę podzielić się z Tobą kilkoma sztuczkami, które sprawiają, że zdjęcia wyglądają lepiej.
Napisz mi kiedy miałbyś czas na spotkanie. Mnie pasowałby np. 8 maja. Aleja Horyzontalna? Jest tam niedaleko całkiem przyjemna kawiarnia. Albo może Pokątna? W pobliżu jest sklep z aparatami.
Cieszę się, że zdołałeś odejść z polany przed atakiem. Martwiłam się, że mogłeś trafić na atakujących. Chętnie dowiem się, o ile to nie tajemnica, co też Cię spotkało tamtej nocy.
Daisy