• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Kruk Croucha

Kruk Croucha
Wścibska dziennikarka
Granica między fantazją, a rzeczywistością była u mnie zawsze beznadziejnie zamazana.
I
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Daisy to ładna dziewczyna o rozmarzonych, zielonych oczach. Kiedy na kogoś patrzy, tej osobie może się wydawać, że nagle stała się całym światem dla młodziutkiej dziennikarki. Na tle innych czarownic wyróżnia się gęstymi, kręcącymi się rudo-brązowymi włosami. Chętnie nosi je zaplecione w kucyk. Nie jest ani przesadnie wysoka (mierzy ok. 165 cm wzrostu), ani krzepko zbudowana. Choć lubi ładnie wyglądać, ceni sobie wygodę. Zazwyczaj można ją spotkać albo z aparatem fotograficznym u szyi, albo z notatnikiem i piórem w ręku. Pojawia się na większości istotnych, publicznych uroczystości w Ministerstwie Magii.

Daisy Lockhart
09.07.2023, 16:41  ✶  
Wiadomość przysłano zaledwie kilka godzin, po tym, jak wysłałeś własną. Wyglądała dokładnie tak samo, jak każda poprzednia wiadomość od Daisy: kopertę opieczętowano woskiem, a list jak zwykle był napisany strzelistym, pełnym ozdobników pismem.
5 maja 1972 r.
Szanowny Martinie!
Uważam, że pomysł z nauką fotografii jest genialny! Z wielką chęcią pomogę Ci przy wyborze pierwszego aparatu fotograficznego. Gdybyś również potrzebował, mogę podzielić się z Tobą kilkoma sztuczkami, które sprawiają, że zdjęcia wyglądają lepiej.
Napisz mi kiedy miałbyś czas na spotkanie. Mnie pasowałby np. 8 maja. Aleja Horyzontalna? Jest tam niedaleko całkiem przyjemna kawiarnia. Albo może Pokątna? W pobliżu jest sklep z aparatami.
Cieszę się, że zdołałeś odejść z polany przed atakiem. Martwiłam się, że mogłeś trafić na atakujących. Chętnie dowiem się, o ile to nie tajemnica, co też Cię spotkało tamtej nocy.
Daisy
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Kruk Croucha - przez Martin Crouch - 21.10.2022, 13:43
RE: Kruk Croucha - przez Elliott Malfoy - 06.01.2023, 19:18
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 10.01.2023, 02:38
RE: Kruk Croucha - przez Perseus Black - 21.02.2023, 15:54
RE: Kruk Croucha - przez Sarah Macmillan - 26.03.2023, 21:54
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 29.06.2023, 22:25
RE: Kruk Croucha - przez Daisy Lockhart - 09.07.2023, 16:41

• Pokaż wersję do druku