13.08.2023, 02:12 ✶
Dzisiejszego dnia Absolut wrzucił mnie w strumień świadomości dotyczący dalszych losów rodziny Lestrange. Nim ktokolwiek z was przerazi się tym, iż doznałem tak szczegółowego widzenia, chciałbym was wszystkich uspokoić wiedzą, iż wszechświat ma dla waszego rodu dobre plany. Sen, którego doświadczyłem dzisiejszej nocy wielokrotnie przedstawił mi związany z wami symbol koła - jest to znany wam zapewne symbol przemijania, ale i dobrego losu - to znak pomyślności i zasłużonego sukcesu. (...) W dalszej części tego listu zamierzam przedstawić indywidualne zdarzenie, związane z odbiorcą tego listu, jakie zostało przeze mnie odczytane dzisiejszej nocy, tj. dnia 13 maja roku 1972.
Musi pan być człowiekiem wielkich ambicji, niewielu bowiem objawiło mi się w snach pod postacią góry, jestem jednak zmuszony przynieść złe wieści z tym związane - w najbliższym czasie coś, chociaż chylę się bardziej ku myśli, że ktoś - stanie na drodze do Twojego sukcesu. Jeżeli mogę coś zasugerować, niech będzie to wspięcie się wyżej, wyjście z piwnicy na szczyt budynku - obawiam się, że potrzebna jest tutaj mocna zmiana perspektywy.
William Lestrange
Musi pan być człowiekiem wielkich ambicji, niewielu bowiem objawiło mi się w snach pod postacią góry, jestem jednak zmuszony przynieść złe wieści z tym związane - w najbliższym czasie coś, chociaż chylę się bardziej ku myśli, że ktoś - stanie na drodze do Twojego sukcesu. Jeżeli mogę coś zasugerować, niech będzie to wspięcie się wyżej, wyjście z piwnicy na szczyt budynku - obawiam się, że potrzebna jest tutaj mocna zmiana perspektywy.
Vasilij Dolohov
with all due respect, which is none