25.08.2023, 00:15 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2026, 00:34 przez Guinevere McGonagall.)
— I dream of fire —
Those dreams are tied to
a horse that will never tire
Those dreams are tied to
a horse that will never tire
![[Obrazek: imgproxy.php?id=g6orVLv.jpeg]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=g6orVLv.jpeg)
· · ─────── ·✧· ─────── · ·
JEDNA SROCZKA SMUTEK WRÓŻY, DWIE - RADOŚCI PEŁNE DNI
TRZY TO DZIEWCZĘ URODZIWE, CZTERY - CHŁOPIEC CI SIĘ ŚNI
PIĘĆ DA SREBRA CAŁY DZBANEK, SZEŚĆ PRZYNIESIE ZŁOTA MOC
SIEDEM TAJEMNICĘ KRYJE W NAJSTRASZNIEJSZĄ CIEMNĄ NOC
· · ─────── ·✧· ─────── · ·
✧ W lustrze Ain Eingarp widzę… siebie otoczoną skarbami. Odkryłam tajemnicę Pani Jeziora, Króla Artura i Morgany. ✧ Bogin przyjmuje przy mnie formę… świni. ✧ Amortencja pachnie mi… świeżo paloną kawą, rozgrzanym piaskiem i drzewem sandałowym. ✧ Moje ulubione zaklęcie to… Dźwięki harfy, wiatru szum, wodo wodo zmień się w rum. ✧ Mój patronus przyjmuje formę… wilka egipskiego. ✧ Wróżbiarstwo to dla mnie… coś, co było ze mną, odkąd pamiętam. Prawdziwa sztuka, dostępna może dla nielicznych wrażliwych oraz po części sposób na zarabianie pieniędzy. ✧ Czarna magia? Cóż… to okropieństwo, którego ludzie nie powinni używać. ✧ Za swoje największe osiągnięcie uważam… opanowanie drugiej formy animaga oraz to, że moi bliscy wiedzą, że mogą na mnie polegać. ✧ Stoję po stronie… tych, którzy potrzebują pomocy. ✧ Moje serce należy do… tajemnic i skarbów przeszłości.