• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Helios "Leo" O'Dwyer

Helios "Leo" O'Dwyer
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
25.08.2023, 15:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2024, 00:18 przez Leo O'Dwyer.)  

Oto profil twojej postaci

Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.

Poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę siebie. To wcale nie jest nudne, wręcz ekscytujące. Aww. Bogin przyjmuje przy mnie formę watahy agresywnych psów. Amortencja pachnie mi mlekiem, miodem, drewnem i książkami. Moje ulubione zaklęcie to te, co mi robi koci zadek. Mój patronus przyjmuje formę kota. Wiem, to wielkie, przeogromne zaskoczenie! Wróżbiarstwo to dla mnie intrygująca zagadka. Czy mi pan wróżbita powie, ile palców mam zgiętych za pleckami??? Czarna magia? Cóż... nigdy nie smakowałem. Za swoje największe osiągnięcie uważam nauczenie się animagii. Stoję po stronie moich ludzi, bo jestem skrzatem półkrwi, mwohohoho! Moje serce należy do całego świata!!!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 12.07.2023, 19:56
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Eutierria - 25.08.2023, 15:06
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Eutierria - 25.08.2023, 15:07
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 25.08.2023, 15:07
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 27.08.2023, 19:13
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 27.08.2023, 19:14
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 27.08.2023, 19:16
RE: Helios "Leo" O'Dwyer - przez Leo O'Dwyer - 28.08.2023, 21:23

• Pokaż wersję do druku