• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 7 8 9 10 11 Dalej »
[26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków

[26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków
Świnkowa panienka
I’m sorry I said you cheated…even though you DID cheat!
krew
genetyka
zawód
Ślicznie ubrana dziewczyna o nieskazitelnym upięciu jasnych włosów i zadartym nosku. 169cm || przeciętna budowa ciała || bardzo jasne włosy || ciemnoniebieskie oczy

Peppa Potter
25.09.2023, 19:38  ✶  

Maya i Peppa wyglądały zjawiskowo. Nie pasowały nie tylko do loży biedaków. Ich stroje przyćmiewały nawet lożę VIPów.

W końcu znalazła go.

— Tam jest — pisnęła cicho w stronę przyjaciółki. Jej oczy utkwione były w Philipie. — Wygląda na zrelaksowanego. Oczywiście. Przecież wygra to spotkanie. Lestrange wygląda na takiego, co jest tylko dobry w gadce gdy ma kolegów za plecami.

Ostatnie zdania nie padły już szeptem. Niech ludzie wokół wiedzą, po czyjej była stronie. Zjechała lornetką na drugą stronę "ringu".

— Oho, ale nasz niegrzeczny chłopiec też jest niczego sobie... Wiesz, już nie jestem pewna, czy na wygranej Notta aż tak mi zależy... — zachichotała, odrywając się na chwilę od lornetki. A gdy ponownie zaczęła obserwować okolice Louvaina, zacisnęła z przejęcia wolną dłoń na ramieniu Mayi. — Dolohov! Patrz! Nie wiedziałam, że gustuje w tego typu rozrywkach... A kim jest ta dziewczyna u jego boku? Jakaś jego siostrzenica? Bo przecież nie przyszedłby z kochanką na takie wydarzenie, co nie?

Kolejne rozglądanie się. A wtedy dostrzegła GO.

— Na Merlina, Maya, on tu jest...

Z jakiegoś powodu Peppa zupełnie nie przewidziała, że kuzyn Louvain się tu zjawi. Cóż za zbieg okoliczności.

Wcisnęła przyjaciółce swoją lornetkę w dłonie.

— Ja już nie mogę patrzeć. Nie chcę, żeby przypadkiem zwrócił na mnie uwagę. Chyba umrę.

Jeśli Maya rozejrzała się po okolicy, mogła znaleźć jedną osobę, która wprowadzała w Peppie tyle zamieszania. Rabastan Lestrange. Przez moment była w nim niesamowicie zadurzona w szkole. Dopóki nie odkryła, że są kuzynostwem. (Jak wszyscy czarodzieje, ale nowość.)

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Maya Chang (673), Peppa Potter (775)

Wiadomości w tym wątku
[26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Peppa Potter - 21.09.2023, 22:10
RE: [26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Maya Chang - 25.09.2023, 19:10
RE: [26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Peppa Potter - 25.09.2023, 19:38
RE: [26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Maya Chang - 27.09.2023, 20:39
RE: [26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Peppa Potter - 09.10.2023, 23:36
RE: [26 lipca 1972] Honorowy pojedynek | Strefa biedaków - przez Maya Chang - 15.10.2023, 16:07

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa