• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne [Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa

[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa
Devil in disguise
She's dancing by herself
She's crowned the queen of hell
krew
genetyka
zawód
Stukot obcasów zwiastuje jej chuderlawą, drobną posturę, którą skrzętnie ukrywa pod pstrokatymi, szerokimi koszulami, szerokimi nogawkami spodni i kapeluszami z okrutnie wielkim rondem. Blada, o twarzy pokrytej pajęczynką piegów, oczach roziskrzenie piwnych, ustach surowo wykrojonych. Na jej obliczu często pełznie uśmiech, ukazujący nieidealne zęby, o skrzywionych kłach – jest w niej jednak coś rozbrajająco szczerego. Aura czerwona, intensywna, niejednokrotnie przytłaczająca.

Loretta Lestrange
19.10.2023, 13:09  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2023, 13:52 przez Loretta Lestrange.)  
Kochani, jestem Wam bardzo wdzięczna za wspólnie spędzony rok; był to czas wielkich wydarzeń w moim życiu, jednak od początku była pewna niezmienna stała – Wy. Cieszę się, mogąc być tutaj, grając z Wami, knując intrygi i przede wszystkim, dobrze się bawiąc. Był to rok obfity w sesje, listy, perypetie – jestem absolutnie szczęśliwa, że odnaleźliśmy swój forumowy dom i liczę na kolejne lata w waszym towarzystwie. Wybory były ciężkie, ponieważ wszyscy jesteście unikatowi i wyjątkowi; wszyscy zasłużyliście na należyte wyróżnienie. Ten rok chcę zakończyć z uśmiechem i obietnicą, że dalej będę się starać, abyście Wy również się uśmiechali.

xoxo, Fela

Patrzę

Na to, jak piszesz: Lorraine Malfoy Twoje posty to poezja. Łączysz w sobie idealną dozę poczucia humoru z niezachwianą powagą; Twoje wątki są pomysłowe, ciekawe i dosłownie jedne na milion. Bawię się wyjątkowo dobrze, śledząc losy Lorraine – jesteś wybitnie kreatywna, co widać, po tej blondwłosej jędzy. Pisz dalej, a ja dalej będę Cię śledzić! [sesja]

Na to, jak się wznosisz: Alastor Moody STAŁA CZUJNOŚĆ; to znaczy yyyy, śledzę Alastora na fabule od jego początków, widzę, jak wzrasta z każdą sesją i jest to postać nacechowana dobrem, ale nie jest absolutnie nierealistyczna. Tak naprawdę to cenię to we wszystkich Twoich postaciach – są namacalne i bardzo ludzkie. [sesja]

Na to, jak spadasz: Stanley Andrew Borgin lubię to, w jaki sposób jest zły. Nie jest karykaturalną, przerysowaną postacią bez ludzkiej powłoki; zaśmieje się, spojrzy ciepło, jednak jest przecież wewnętrznie zdezelowany. Poza tym można uznać, iż dokonał zamachu na ludzkie życie, dając Lycoris kawę bardziej przypominającą smołę, niż cokolwiek zdatnego do wypicia. [sesja]

Na to, jak kwitniecie: Vespera Rookwood i Perseus Black no, no; kwiecisty romans na zgliszczach dawnego mariażu. Nie wyszło Wam to jednak na siłę; myślę, że Vespera i Perseus są dla siebie wręcz stworzeni i jedną z dobrych decyzji było ubranie ich w tę relację. Są uroczy, są zakochani – niczego więcej nie potrzebuję. [sesja]

Na to, jak błyszczycie: Louvain Lestrange i Anthony Ian Borgin bros over hoes; wybitny przyjacielski duet, który każdorazowo budzi uśmiech na mojej twarzy. Nie mów Louvainowi, Anthony, że całowałeś jego siostrę. [sesja]

Na to, jak krwawicie: Elliott Malfoy i Eden Lestrange ja Was absolutnie uwielbiam od wszystkich edycji naszego forum. Ta relacja jest nieoczywista, jest wypełniona wzajemną zniewagą – kocham czytać, jak ciskają w siebie pioruny, ich dialogi są przemyślane i ciekawe, wnoszą swoją relacją ciekawy twist do forum. [sesja]

Czuję

Oczarowanie: Louvain Lestrange kocham w Tobie wszystko. Jesteś idealnym bratem (nie martw się przegraną z Philipem, rzucę na niego klątwę, aby spadł z miotły), doskonałym oparciem i przede wszystkim świetnie wykreowaną postacią. Louvain nie jest przerysowany, nie jest karykaturalnie zły – masz swoje słabości i ludzką stronę. Liczę na więcej sesji z Tobą, bo myślę, że jesteśmy złotym rodzeństwem. [sesja]

Rozbawienie: Sauriel Rookwood bawisz mnie niezmiernie. Twoje posty to idealnie wyważona mieszanka absurdu i sowitego, dobrego poczucia humoru. Budzisz uśmiech na mojej twarzy, Sauriel jest szczery, wulgarny i po prostu sobą; sesje z Tobą same się piszą i mam nadzieję na więcej okazji ku temu! [sesja]

Smutek:  Perseus Black porzucony przez żonę, rozbity, zachlany Perseus? Obraz nędzy i rozpaczy, który Lycoris podnosiła z poziomu ziemi. Nominuję tę postać, gdyż nosi w sobie wiele smutku, dualistycznej duszy, rzeczy, które tłamsi w sobie oraz nie może powiedzieć na głos. [sesja]

Siłę: Vakel Dolohov dajesz mi siłę każdym swoim postem; jestem urzeczona, jak dobrze łapiesz moje postacie, mogę je dzięki Tobie budować, poznawać i dostrzegać to, czego nie widziałam. Nie wspomnę nawet o Twoich pięknych postach – uwielbiam Vakela absolutnie (fajnie, że na każdej odsłonie forum, dajesz mi kosza). Widzę moje postacie takimi, jakimi są, gdy z Tobą piszę, jesteś cudem, dziękuję za wszystko. [sesja]

Nadzieję: Alexander Mulciber zesrane duo psychopatycznych, egzaltowanych dupków; jestem niezmiernie szczęśliwa, że zaufałaś mi i stworzyłaś tę postać, bo przed nami jeszcze wiele wspaniałych sesji, dużo mroku do odkrycia i przede wszystkim dobrej zabawy. Piszesz go tak, jak go widziałam – nie spodziewałam się, że złapiemy tak cudowny kontakt na forum i poza, ale musisz wiedzieć, że jesteś moim forumowym odkryciem.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
[Zamknięte] Pierwsze urodziny SoLa - przez Eutierria - 18.10.2023, 21:20
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Lorraine Malfoy - 19.10.2023, 07:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Avelina Paxton - 19.10.2023, 11:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Loretta Lestrange - 19.10.2023, 13:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 19.10.2023, 23:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Ururu Marquez - 21.10.2023, 20:00
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Stanley Andrew Borgin - 24.10.2023, 00:18
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Laurent Prewett - 28.10.2023, 13:54
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Vakel Dolohov - 28.10.2023, 16:40
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Brenna Longbottom - 28.10.2023, 19:09
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Erik Longbottom - 29.10.2023, 17:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Victoria Lestrange - 29.10.2023, 18:39
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Augustus Rookwood - 29.10.2023, 19:11
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Atreus Bulstrode - 29.10.2023, 21:55
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Mavelle Bones - 30.10.2023, 21:26
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Philip Nott - 30.10.2023, 22:35
RE: Pierwsze urodziny SoLa - przez Eden Lestrange - 30.10.2023, 22:42