31.10.2023, 00:47 ✶
![[Obrazek: dftpno0-01153db4-ec7e-4671-aaf7-adccfb9e...mtl4swrohk]](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/3c81bf4c-53df-47dd-bd2d-0015c90567ba/dftpno0-01153db4-ec7e-4671-aaf7-adccfb9ec463.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzNjODFiZjRjLTUzZGYtNDdkZC1iZDJkLTAwMTVjOTA1NjdiYVwvZGZ0cG5vMC0wMTE1M2RiNC1lYzdlLTQ2NzEtYWFmNy1hZGNjZmI5ZWM0NjMuanBnIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.OcnjKDhceYPdljCF70pDh_jYp36VB9_Pjmtl4swrohk)
TO JUŻ ROK!!!!

Mam nadzieję, że za kolejny rok spotkamy się w tym samym (lub jeszcze większym hihi) gronie~!
Muszę przyznać, że tego typu plebiscyty zawsze mnie stresują, bo chciałabym nominować wszystkich, a Beza każe tylko jedną osobę :dobijciemnie:
Patrzę
Na to, jak piszesz: Uwielbiam kreację Eden Lestrange już od czasów Sacred; cięty język, błyskotliwe uwagi, a także wplatany w posty humor przez który niejednokrotnie musiałam wycierać monitor bo aż się poplułam XD Edyta to jest ktoś, kogo moje postacie mogłyby jednocześnie obawiać się i podziwiać, fajen koncept 11/10 [sesja]
Na to, jak się wznosisz: Stale czujny Alastor Moody może nie ma olśniewającego uśmiechu, ale za to olśniewa swoją osobowością! Oddany sprawie i swoim bliskim, walczący ze swoimi małymi demonami, taki ludzki i rzeczywisty. [sesja]
Na to, jak spadasz: Podoba mi się sposób, w jaki Louvain Lestrenge, wspinając się po szczeblach zwolenników Voldemorta, upada pod względem moralnym. Jak wykorzystuje swoje talenty, by przynieść korzyści Czarnemu Panu, jak bezwzględny i konsekwentny jest w swoich działaniach
[sesja]Na to, jak kwitniecie: Nie będę ukrywać, że jestem ogromną fanką 100k slowburn w wykonaniu Erika Longbottoma & Elliotta Malfoya; to napięcie narastające wraz z kolejnym postem z jednoczesną powściągliwością w mówieniu o swoich uczuciach na głos sprawia, że czytam Wasze sesje z wypiekami na policzkach. Jestem absolutnie oczarowana tym, jak budujecie swoją relację i czekam na reakcję na pocałunek na Beltane [sesja]
Na to, jak błyszczycie: Augustus Rookwood i Avelina Paxton; zafascynowani sobą w młodości, stają teraz ramię w ramię, aby wyrwać się ze szponów czyhającego na nich niebezpieczeństwa. Podoba mi się to, jak przekomarzają się podczas walki, próbując nie zwariować [sesja]
Na to, jak krwawicie: Oleanderowi Crouch i Desmondowi Malfoy nie jest pisane wspólne życie; przynajmniej nie na takich zasadach, na jakich by sobie tego życzyli. Zdesperowani, zagubieni i zrozpaczeni — każdy na swój sposób. [sesja]
Czuję
Oczarowanie: Vespera Rookwod, zakazany owoc, który nęcił Perseusa jeszcze w czasie trwania jego pierwszego małżeństwa. Któż by przypuszczał, że to, co miało być tylko przelotnym romansem, eskaluje w przygotowania do kolejnego ślubu? Vespera to kobieta pod każdym względem idealna dla Perseusa, oboje się uzupełniają, są dla siebie wyrozumiali, zależy im na sobie. Jest w niej zakochany, choć nie potrafi jeszcze przyznać się do swoich uczuć [sesja]
Rozbawienie: Sesja z Grimesem, która miała w założeniu być bardzo poważną, dzięki Williamowi Lestrange stała się chyba jednym z najzabawniejszych, jakie kiedykolwiek odegrałam na forach, nie mówiąc już o pobocznych wydarzeniach i ustaleniach — między innymi dramie o bobra, bójką z udziałem laski i pogodzeniu się, do którego doszło tylko dlatego, że Perseus zapchał się ciasteczkiem XDD Mam nadzieję, że uda nam się odegrać wszystkie planowane sesje
[sesja]Smutek: Perseus i Elliott Malfoy spętani są trudną przeszłością, niosą ciężar wspólnych tajemnic i płoną do siebie uczuciami, które przez lata wystawiane były na próbę i ulegały zmianom. By oszczędzić Elliottowi cierpienia, Perseus paradoksalnie zadawał mu jeszcze większy ból. Czy kiedykolwiek odpokutuje swoje krzywdy? Czy znajdzie remedium dla skaleczonej duszy Elliotta? [sesja]
Siłę: Lycoris Black to nie tylko siostra Perseusa, lecz jego najbliższa przyjaciółka i opoka, kryjąca się za maską wiecznego sarkazmu. Jako dziecko torował jej drogę przez pokrzywy drewnianym mieczem. Jako dorosła, podnosi go, gdy upadł i zdaje mu się, że cały świat obrócił się przeciwko niemu. Gdyby nie ona, już dawno pogrążyłby się w delirium. Gdyby nie jej wsparcie, całkowicie utraciłby wolę życia. [sesja]
Nadzieję: Laurence nie odpisał na żaden z listów, jakie słał do niego Garrick Ollivander, jednak wracał do nich za każdym razem, gdy czuł, że jego świat się wali. Czy Garrick wybaczy mu zniknięcie bez słowa na sześć długich lat? Czy znów zaprosi go na antresolę, poczęstuję herbatą i porozmawiają jak za dawnych czasów? Mam nadzieję, że tak. [sesja]
Bonus:
Zażenowanie: czytając niektóre ze swoich postów lmao
![[Obrazek: 2eLtgy5.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=2eLtgy5.png)
if i can't find peace, give me a bitter glory