• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 9 Dalej »
[15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka

[15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
20.12.2023, 23:55  ✶  
Czy w ryzach mogłem utrzymać cokolwiek, to można było polemizować, aczkolwiek próbować zawsze mogłem, no nie? Dzielny chłopak byłem, czasami nawet bohaterski, więc co szkodziło? A jeszcze z pierwszej pomocy to najgorszy nie byłem, a to też jakiś plus, w razie gdyby ktoś tu nam się ostro wciął z procentami, walnął donośnie w ścianę i stracił przytomność. Iło-iło-iło! Pan doktór Kociak na miejscu, Leo-leo-leo może pomoże! Taaak, żartowałem sobie tylko. Ja przecież zawsze pomogę, jeśli będę tylko mógł, jeśli tylko będę w stanie.
Ucieszyłem się, że z tym grafikiem, to mogliśmy tak elastycznie. Brzmiało jak wyśnione marzenie, a wiedziałem, że też Dellian, brach mój, współlokator się ucieszy, że tam więcej miedziaków przyniosę i dołożę do utrzymania mieszkania. Poza tym wiadomo, że tam mu niejeden darmowy drink skapnie, ale to o tym lepiej ćśś przed przyszłą szefową. Skinąłem ożywiony głosem, bo to było nie dość, że już przyklepane, to nawet i polizane. Bardziej w mojej wyobraźni, ale jednak.
- Taaak, Vinnie! - potwierdziłem jakby zaskoczony, bo przez te wszystkie szarady, to nawet zapomniałem, że miałem brata. Właściwie miałem całą gromadę rodzeństwa, ale tak się rozsiali po Londynie i może też po świecie, że właściwie jedyną pewną rzeczą w moim życiu była ta butelka mleka, co stała w lodówce w moim mieszkaniu. Choć też ona wisiała na włosku, bo miałem kocią konkurencję na chacie. - Vinnie... Vincent to mój brat, ale zdecydowanie spokojniejszy, ale jeśli miałbym zrobić ranking braci, to ja jestem najprzystojniejszy, najbardziej wystrzałowy i... najbardziej uwielbiam mleko. Dlatego tak z tymi owocami, to ja zjem, ale mleko na pierwszym miejscu. Do mleka to najlepsze chyba są bułeczki maślane, ale w sumie to bym wszystko zjadł, ale też nie za dużo, bo jak dużo zjem, to ciężko się ruszać, a ja jednak... hehe, widać... lubię być w ruchu, dlatego tak bardzo się cieszę, że jest tu muzyka. To zdecydowanie ożywia atmosferę!!! - rozwinąłem się nieco, wylałem słowami na ten blat, ale nie szkodziło, bo to jednak na plus było. Widać było w oczach Szefowej, że świetnie się bawiła, już nie taka zmarnowana, tylko uśmiechnięta. Tak jej było zdecydowanie lepiej. I ja tak zrobię, ja zrobię tak poważnie, że jak tylko zobaczę ją smutną czy zmęczoną, to ja się tego smutku czy zmęczenia pozbędę.
- Dooobra... Fajna sprawa, że mi nie utniesz, ale jak policzysz szkody, to się nie obrażę, jeśli czasami jednak tak - uprzedziłem ją, bo ja naprawdę nie miałem oczu dookoła głowy, ale moje kończyny właśnie latały we wszystkie strony, więc czasami to się kończyło ofiarami w postaci stłuczonych szklanek i kieliszków. Może zwinny byłem, ale bardziej to się tyczyło skakania z wysokości i uciekania przed łotrami. - A zacząć to ja mogę od razu... Drineczka? - zapytałem, unosząc jedną z brwi. Jak Szefowa rozkaże, to szeregowy wstanie i zrobi, co tylko dusza tam zagrała. Czy zapragnęła.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Leo O'Dwyer (2337), Nora Figg (2546)

Wiadomości w tym wątku
[15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 07.12.2023, 21:22
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 10.12.2023, 19:08
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 12.12.2023, 17:43
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 18.12.2023, 22:57
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 19.12.2023, 11:56
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 20.12.2023, 23:55
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 21.12.2023, 00:19
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 01.01.2024, 01:40
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 02.01.2024, 00:18
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 07.01.2024, 18:07
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 08.01.2024, 13:18
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Leo O'Dwyer - 09.01.2024, 20:20
RE: [15.06.1972] " On się nigdy nie złości na gości " | Leo & Norka - przez Nora Figg - 10.01.2024, 11:12

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa