22.01.2024, 22:07 ✶
czerwiec 1972
Drogi Staszku,niezmiernie cieszy mnie, że postanowiłeś otworzyć się na to co do tej pory pozostawało dla ciebie całkowicie nieuchwytne. Jak jednak widać, nie można mieć wszystko od razu i tak samo, dostrzegać bez problemu wszystkiego, co do nas przychodzi. Nie martw się jednak, bo śpieszę z pomocą.
Przez ciernie do gwiazd.
Znasz taką dewizę? Jest dość popularna i myślę, że przyda ci się w życiu codziennym. Uważaj tylko, żeby te ciernie nie wbiły ci się w dupę, bo to dość bolesne doświadczenie.Muszę też trochę przyznać, że twój poprzedni list mnie zaskoczył, ale po krótkim zastanowieniu doszłam do wniosku, że dzięki temu wiem, co nam sprawić na oficjalne otwarcie Głębiny. Nie martw się, będzie to boski prezent. Ociepli wnętrze.
Jako też, że tak ci się pali do wróżb, to oto kolejna, już na trzeci tydzień. Możesz trochę poczekać, albo zabrać się za nią już teraz, bo skoro tak lubisz krzyżówki to mam dla ciebie wyzwanie. Jak je ukończysz, to dostaniesz dodatkowy prezent, ale teraz nie powiem ci co to będzie, żeby nie psuć zabawy. A więc oto zagadka, a jej rozwiązanie to symbol, który dla ciebie zobaczyłam. Nie martw się, jest on niezwykle pozytywny i znaczy o jedności. Jak już rozwiążesz co to dokładnie, to będziesz wiedział (mam nadzieję) w jaki sposób te jedność celebrować.
Starałam się nie przesadzać, żebyś się nie nadwyrężył zbytnio w drodze po nagrodę
Całuski,
Rosie
she was a gentle
sort of horror
sort of horror
Spoiler