• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta Skrzynki postaci niezależnych Listy do Lorda Voldemorta

Listy do Lorda Voldemorta
Porządny Czarodziej
To zostanie między nami.
Tylko nami.
krew
genetyka
zawód
Mierzący 183 cm wzrostu, mężczyzna o ciemnych, acz wyraźnie posiwiałych włosach. Posiadacz oczu o kolorze brązowym, w których czasem da się dostrzec nieco zieleni. Robert jest zawsze gładko ogolony. Zadbany. Ubrany adekwatnie do sytuacji.

Robert Mulciber
23.02.2024, 11:09  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2024, 11:31 przez Eutierria.)  
Sowa zjawiła się o wczesnej porze, w dniu 14 czerwca
Londyn 14.06.1972

Mistrzu,

choć zdaje sobie sprawę z tego, że nie jest to obecnie moim zadaniem, chciałbym poruszyć kilka spraw wewnętrznych, które dotarły do moich uszu od momentu powrotu do Londynu. Jestem przy tym świadomy, że za część z nich sam ponoszę po części odpowiedzialność.

Od momentu wydarzeń, które miały miejsce podczas Beltane, sprawy niekoniecznie mają się dobrze, do moich uszu dotarły informacje o niezadowoleniu wśród oddanych Tobie ludzi, które nie maleje mimo ostatnich przetasowań. Znaczenie ma tutaj między innymi sprawa Pardusa, której Ty sam, Panie, stałeś się uczestnikiem. Przy tym nie jest ona zarazem jedyna.

Nie chciałbym podejmować się żadnych działań bez Twojej wiedzy i zgody, na chwilę obecną odmówiłem swojej pomocy, swojego udziału, ale nadal mam dostęp do informacji. Część ludzi wciąż polega na mojej osobie. Jeśli byłbyś tym wszystkim zainteresowany, pozostaje do dyspozycji. Wszystko przedstawię możliwie najdokładniej. Zawsze dla większego dobra. Jestem gotów udowodnić, że nadal mogę być istotnym elementem całej tej machiny.

Apis

Twój Mroczny Znak zapłonął - Lord Voldemort wzywa cię do Kromlechu. Rozpocznij nam wątek (Eutierria). Datę i godzinę możesz dobrać samodzielnie. Natrafiasz na pomieszczenie, w którym Czarny Pan wyczekuje twojego przybycia. @Robert Mulciber
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Listy do Lorda Voldemorta - przez Czarny Pan - 05.11.2022, 22:02
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Chester Rookwood - 21.02.2023, 18:45
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Louvain Lestrange - 24.07.2023, 20:38
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Bellatrix Black - 31.10.2023, 13:04
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Bellatrix Black - 06.12.2023, 14:38
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Robert Mulciber - 23.02.2024, 11:09
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Robert Mulciber - 05.07.2024, 21:46
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Sauriel Rookwood - 07.09.2024, 12:05
RE: Listy do Lorda Voldemorta - przez Arawn - 03.01.2025, 18:47