17.04.2024, 20:38 ✶
11.07.1972, Londyn
Vika,
skarbie najpiękniejszy, który strach zakopać, bo się odkopie i będzie straszyć na wieki wieków - tu nie chodzi o rozproszenie zaklęcia ale o fakt, że TO ZŁOŚLIWA JĘDZA a zwie się Twoją przyjaciółką. BYĆ MOŻE miałem pewien kłopot z zapamiętaniem jednej formułki, ale to chyba nie powód, żeby się tak wyżywać, nie? Pewnie teraz siedzi w kącie i się chichra, zołza. Dam sobie radę, chociaż ciągle się tu ktoś kręci, jakby nie mieli nic do roboty. A potem się ludzie dziwią, że tyle przestępstw jest, jak w BUM tylko siedzą i kawę piją i jeszcze w cudze biurka zaglądają.
Co do tej baby to nawet nie wiem - ponoć ześwirowała po Lithe, ale to nic dziwnego, te wszystkie spędy i sabaty to ostatnio o kant dupy... Zresztą sama doskonale wiesz, bo jeden z nich jest przyczyną Twojego stanu. Jebać DT, jeśli chodzi o Nokturn, być może mogę pomóc i pociągnąć za kilka sznurków. Wiesz, przeszłość i te sprawy. Nie tylko babka lubiła się tam szlajać, jeśli wiesz o co mi chodzi. Może spotkamy się na piwo (Ty pijesz piwo? Jakoś mi do Ciebie nie pasuje, ale mogę pożyczyć jakieś ładne szkło i będzie jak znalazł) i o tym pogadamy?
Aidan