• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo

[12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
03.05.2024, 22:35  ✶  
Ach, byłem najszczęśliwszym kotem, mężczyzną, a nawet człowiekiem! na świecie, kiedy Mayka postanowiła skorzystać z mojego usłużnego ramienia. Nawet nie pamiętałem jaka drobna była w rzeczywistości. Takie rzeczy czuło się dopiero w takich sytuacjach, kiedy było się z kimś tak blisko, jak ja teraz byłem z Mayką, a musiałem przyznać, że była w tej chwili tak nawet nader blisko mnie, tak blisko mnie, że wszelkie moje myśli wystrzeliły w kosmos, w bezbrzeżny nieboskłon. Kiedy zajdzie kompletnie słońce, to gwiazdy będą mi świadkami, że tam w tym kosmosie znalazłem się ja, człowiek-kot, kot-człowiek, najszczęśliwszy mężczyzna pod słońcem, Leoleoleo. Chwała mi, chwała jej, chwała całemu światu, tak!
DOTYKAŁEM MAYI. WYOBRAŻACIE TO SOBIE?! DOTYKAŁEM JEJ! DOTYKAŁEM JEJ NAPRAWDĘ! DOTYKAŁEM JEJ, KIEDY MIAŁA NA SOBIE TĘ SEKSOWNĄ SUKIENKĘ, KIEDY WYGLĄDAŁA JAK DOROSŁA BOGINI, JAK NIEWINNOŚĆ ZNIKAŁA Z JEJ TWARZY, A POJAWIAŁA SIĘ ZDECYDOWANA KOBIETA, KTÓRĄ MOGŁEM OBSERWOWAĆ W TEJ PRZEMIANIE, ALE TEŻ W PRZEMIANIE Z INNYMI CZĘŚCIAMI CIAŁA... JAK TE PIERSI, ALE TO WCALE NIE BYŁO DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZE. NAJWAŻNIEJSZE BYŁO TO, ŻE CHCIAŁA SIĘ ZE MNĄ DOTYKAĆ, ŻE ZNIOSŁA NAWET TEN ZAKAZA, A TO OZNACZAŁO, ŻE... ŻE... ŻE... OJEJ.
- Ale tak kompletnie żadnych zasad? Żadnej jednej zasady? Jest ich zero, a właściwie wcale ich nie ma? Nie ma ani jednej? - dopytałem ją, bo chciałem być pewny tak na tip-top, żeby się potem nie okazało, że ja może jednak coś źle zrozumiałem, bo ja na dotykanie Mayi miałem znacznie więcej pomysłów niż na niedotykanie. Pewnie jej ciotka mnie zabije, ale przynajmniej zabije mnie przeszczęśliwego. To dobra śmierć, no nie? Wtedy, kiedy się spełni już własne marzenia, własne pragnienia, senne fantazje... Tak, będzie fajnie. - A jakieś granice...? Może...? - tak dodałem, spodziewając się może jednak jakichś kruczków. Nie byłem pewien, czy Maya to wszystko dobrze sobie przemyślała. Ostatnim, czego chciałem, to zabranie wszystkich roślin z mojego mieszkania i kompletne urwanie kontaktu przez Mayę z Leoleoleo.
Uniosłem wolną rękę i tak dla sprawdzenia, dla weryfikacji, dotknąłem jej przedramienia. Przesunąłem po nim palcami, jakby były taflą śmietanki żeby sprawdzić, co się wydarzy. To była dla mnie całkiem nowa sytuacja, bo zakaz był, a teraz zakazu nie było. Aż czułem się z tym... dziwnie? Pewnie nie potrwa to długo, ale...
- Ale... gdybym zechciał cię tak teraz pocałować...? To też mogę? - zapytałem z ciekawością, przekrzywiając nieco głowę niczym ciekawski kociak. Obróciłem ją zaraz w drugą stronę, wyczekując jednak tej odpowiedzi. Może głupie pytanie, ale bardzo mnie to kusiło od dosyć dawna. Jeśli dostanę przyzwolenie, to... To nic mnie w sumie by nie powstrzymało, przed subtelnym ucałowaniem panny Chang. Nawet wizja przedwczesnej śmierci.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Leo O'Dwyer (1739), Maya Chang (975)

Wiadomości w tym wątku
[12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Leo O'Dwyer - 18.02.2024, 13:17
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Maya Chang - 18.02.2024, 20:50
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Leo O'Dwyer - 25.02.2024, 18:41
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Maya Chang - 28.03.2024, 21:08
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Leo O'Dwyer - 06.04.2024, 23:55
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Maya Chang - 29.04.2024, 18:56
RE: [12.08.1972] Jak stracić faceta w 10 dni? - Maya & Leo - przez Leo O'Dwyer - 03.05.2024, 22:35

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa