03.06.2024, 13:46 ✶
Manchester
Ziemniaczku!
Napisałem do Gerry i dziękuję, że tak szybko wybadałaś teren. Mam nadzieję, że nie zapytałaś jej wprost, tylko tak bardziej na około? Jeśli wiesz, co mam na myśli.
Trochę zapomniałem, że Erik nie jest fanem głupich żartów. Dlatego mam nadzieję, że już się na mnie nie gniewa. Napiszę do niego list, ale jak coś to nic mu nie mów, okej? To męskie sprawy, więc musimy załatwić to między sobą po męsku.
Jeśli chodzi o Milly, to najpierw zobaczę, czy w ogóle pojawi się na spotkaniu. Obie randki, to tak naprawdę trochę badanie terenu. Nie chciałbym, żeby było niezręcznie.
zapraszam na randkę jedną dziewczynę i na irlandzki bal drugą dziewczynę, więc nie będę się wtrącać w związek trzeciej dziewczyny
Napisałem! Nie odważyłbym się zaprosić nigdzie Olivii. Tak jak napisałaś, jest szczęśliwa i tego jej życzę. Swoją zazdrość (nie mylmy proszę z zawiścią, to uczucie jest mi bardzo dalekie) muszę przepracować sam. I właśnie dlatego nie chciałem jej odpisać na list, który do mnie wysłała.
Jak zwykle jesteś nieocenioną pomocą. Czy u Ciebie wszystko dobrze się układa? Może jest coś, w czym mógłbym pomóc?
P.S skoro się zgodziłaś, to przesyłam teczkę w której jest oświadczenie oraz kilka niezobowiązujących artykułów, które powinny zostać opublikowane.
P.S2 taka randka, gdzie gonisz jakiegoś czarnoksiężnika, na pewno byłaby bardzo nietuzinkowa!
Isaac
xxx
xxx