• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii Manchester [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie

[31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
03.06.2024, 19:59  ✶  
- No cóż, panie Shafiq. Może mamy zupełnie inne pojęcie o szczerości oraz byciu miłym. Ale to nic złego. Świat byłby nudny, gdyby wszyscy byli tacy sami.- Stwierdził i sięgnął po butelkę w której była cola. Napił się, obserwując jak Anthony czyści sobie krzesło. Nie miał żalu, ani nie poczuł się tym urażony. Ciężko było sprawić, żeby tak się czuł. Musiał jednak przyznać, że Shafiq bardzo często wzbudzał w nim dziwne pokłady emocji.
Nie było inaczej i tym razem, kiedy okazało się, że przyszedł tutaj po sercową poradę. Czy Isaac był do tego odpowiednią osobą? Na pewno miał w sobie duże pokłady empatii. Chyba od zawsze. Potrafił postawić się na czyimś miejscu i zazwyczaj odgadnąć, czego mogła oczekiwać od niego jego partnerka. Ostatecznie jednak i tak nie miało to znaczenia, ponieważ mimo chęci ustatkowania się, i tak zawsze wybierał zabawę. Postarał się jednak odpowiedzieć tak bardzo szczerze, jak tylko potrafił.
- Dobrze, że pan zauważył, panie Shafiq, że pańska sympatia nie przepada na wzniosłymi podarunkami. Takie prezenty czy zachowania mogą wprawiać w zażenowanie, albo powodować zmieszanie oraz dyskomfort. A osoba obdarowująca, może mieć poczucie, że obdarowywany jest niewdzięczny.- Powiedział, i upił kolejny łyk zimnej coli.- Drobne gesty, to właśnie taki rogalik z dżemem, pomoc przy codziennych obowiązkach, kupno ulubionej czekolady, przeczytanie tej samej książki żeby móc razem podyskutować, czy nawet wybranie się na mecz Quidditcha. Przy takich gestach, ma się wrażenie, że jest się częścią życia codziennego tej osoby. Dlatego, że to właśnie robią ludzie na co dzień - jedzą śniadania, czytają książki czy chodzą do pracy.- Zerknął w stronę sąsiada, aby upewnić się, czy na pewno dalej sobie drzemał.
- Ważne jest też okazywanie szacunku, nie umniejszanie, dbanie o dobrą samoocenę drugiej połówki, umiejętność powiedzenia “przepraszam”, jeśli zrobiło się coś złego. Związek to nie jest walka, która ma wyłonić tego, kto ma zawsze rację. Myślę też, że mówienie na głos o swoich uczuciach jest bardzo potrzebne - komunikacja jest ważna.- Zamilknął i spojrzał na Anthony'ego.- Ale ja się mogę mylić, panie Shafiq. Nie miałem dobrych wzorców i nadal jestem kawalerem. Wiem jednak, że każdy chce czuć się ważny i doceniany przez osobę, którą kocha. I każdy chciałby być kochany.- Uśmiechnął się.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2541), Isaac Bagshot (1823)

Wiadomości w tym wątku
[31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 15.05.2024, 23:12
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 17.05.2024, 15:37
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 18.05.2024, 23:26
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 22.05.2024, 19:19
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 24.05.2024, 14:57
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 03.06.2024, 19:59
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 04.06.2024, 20:02
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 06.06.2024, 16:34
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 11.06.2024, 13:37
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Isaac Bagshot - 15.06.2024, 15:26
RE: [31.07 | Rodzinny dom Isaaca] W ogrodzie było ćwierkliwie - przez Anthony Shafiq - 19.06.2024, 09:25

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa