• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Dalej »
[22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles

[22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles
Księżniczka Ćpunów
stworzono mnie ostrym, bezlitosnym gestem:
nie z żebra twojego, a z ciosów jestem
krew
genetyka
zawód
Niziutka, mierząca sobie 158cm, kobieca figura, którą zawsze podkreśla fantazyjnymi i naprawdę drogimi kreacjami. Krótkie blond włosy zawsze nosi rozpuszczone. Z uśmiechem przylepionym do warg, wygląda jakby pływała w obłokach, choć gdy się jej dłużej przyjrzysz, w piwnych oczach dostrzeżesz burzę.

Diana Mulciber
04.06.2024, 17:04  ✶  
Diana słuchała Rosie z przejęciem i choć zeskrobywała przy tym zeschły biszkopt ze ściany, to jej oburzone westchnięcia zapewniały przyjaciółkę o jej emocjonalnym zaangażowaniu w historię.
— Właściwie to ja sama zapominam o tym małżeństwie —  przebąknęła z nadzieją, że ją to jakoś pocieszy — czasem nie jestem pewna czy on sam o tym pamięta...
BO TO CHŁOP! dodałaby naprędce, ale odklejony glut poszybował wprost do jej otwartego oka i zamiast słów, z jej ust wyrwała się spanikowana onomatopeja.
— W ogóle to ta łopata to jest jakiś symbol? — zagaiła moment później, jeszcze z działającą parą obu oczu, ewidentnie zaintrygowana ezoterycznym wątkiem. Może jej nawet o tym wspominał, ale ona zapomniała? Nie byłoby to jakoś wyjątkowo zaskakujące...
— NIE czekaj nie rusza — już ją ostrzegała przed dotykaniem miksera, już jej wypalała ten pomysł z głowy, ale niestety — jeden klik i końcówka zawirowała gwałtownie, rozchlapując dookoła resztki białej substancji. Diana westchnęła dramatycznie, gniewne spojrzenie wbijając w skrzatki "i jak wy pilnujecie moich gości?!".
— Pokażę ci później, najpierw margarita — schowała przed Rosie każde kuchenne urządzenie, tak jak szwagier ukrywał przed nią ostre przedmioty, gdy była schlana.
— Cóż, jeżeli chodzi o aktualizacje, to Donald jest wciąż warzywem — powiedziała zadowolona, majstrując przy tym drinka. Skrzatka podskakiwała już pospiesznie do blatu by swą panią wyręczyć, ale zamiast tego dostała pacnięcie po łapkach  — cudownie jest nie słuchać jego pierdolenia nad uchem, bo jak wiesz, zawsze jeden głos mniej w mojej głowie to jakiś bonus. Tylko mnie martwi, że jego nie-alexowa rodzina zacznie się tu panoszyć. To straszliwe drewna bez gustu i poczucia humoru. Co jeśli zaczną tu rozstawiać te swoje fujarkowe świece? Wiesz ile pracy włożyłam w wystrój tego domu? Cała piwnica aż wyje od wypieprzonych tam portretów pra pra przodków Donalda. Alex mówi żeby ich nie spalać, bo to przynosi pecha...ale przecież jeśli jakiś głupi duch się na mnie uweźmie, to mi pomożesz, prawda?

Chwasty trzeba wyrywać.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Ambrosia McKinnon (985), Diana Mulciber (735)

Wiadomości w tym wątku
[22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles - przez Ambrosia McKinnon - 10.01.2024, 22:21
RE: [22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles - przez Diana Mulciber - 07.02.2024, 03:25
RE: [22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles - przez Ambrosia McKinnon - 07.02.2024, 06:24
RE: [22.06.1972] I ask for snuggles but all I get are struggles - przez Diana Mulciber - 04.06.2024, 17:04

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa