• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward

[5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward
Pan i Władca Prewettolandu
los chce ze mną grać w pokera
krew
genetyka
zawód
Elegancki, dumny, nienaganny. Wysoki (ok. 184 cm wzrostu), warzący ok. 85 kg. Dobrze zbudowany, co z reguły ukrywa pod markowymi ubraniami. Nie nosi niczego, co nie pochodziłoby od projektanta. Twarz ma zwykle bez wyrazu, chyba że w jego otoczeniu jest bliska rodzina - wtedy pogodny, dowcipny. Z resztą wedle uznania. Ocieka charyzmą na poziomie półboga. Pies na baby. I nie tylko. Włosy siwe, długie, w artystycznym nieładzie. Broda pedantycznie przycięta.

Edward Prewett
22.06.2024, 22:37  ✶  
Z mojego punktu widzenia nie było żadnego stresu, gdyż to nie ja miałem tu być bardziej wstawiony, hehe. Bynajmniej nie na początku, a potem to już nikt nie będzie tego liczył, w jakikolwiek sposób na to patrzył! Faktycznie, najważniejszym było to, żeby za wiele podchmielonym nie wypaplać, ale jak się trzymało język na wodzy - co było niezwykle trudne, nie myślało o sprawach służbowych w trakcie zabawy, nie prowokowało rozmów o niej albo żartem zbywano tematu, to można było imprezować! Nieco, a nawet bardzo się rozluźnić, przygruchać sobie jakieś dziewczęta... albo jakichś chłopców na usługi, zapatrzonych w bogów z prewettowego zamczyska. Pieniądze potrafiły wybitnie uderzyć ludziom do głowy. Myślę, że byłem jedna z tych osób, które szczególnie mogły obserwować te reakcje, które zachodziły w umysłach osób, które były tej fortuny pozbawione. W mgnieniu oka przygotowane na wszystko, z nadzieją, że coś im z tego skapnie.
Tylko co się stało, że Laurent nie chciał odpłynąć w czyichś ramionach...? Myślałem, że był stworzony do kochania, do odpływania w rozpuście, nieograniczonych pokładów uwielbienia, a tu ZASKOCZENIE. Wydawał się być przy tym niezmiernie zestresowany, więc nie nalegałem. Możliwe, że to przez tego chłopaka, co się w nim zakochał..? Chociaż mówił przecież, że ten był już historią, więc to może jeszcze inna sprawa była...? Ciekawe, może potem uda mi się co nieco odkryć z tej historii, ale jak na razie musiałem obejść się smakiem, żeby zanadto na Laurenta nie naciskać, bo jeszcze odezwałby się w nim jakiś głos sumienia i zrezygnowałby z naszej drobnej - albo wręcz przeciwnie - eskapady? Musiałem przyznać, że czułem niezdrowe podniecenie na myśl, że wyciągnę Lorka na party.
- Podróżowanie kominkiem nie będzie problemem...? - zapytałem go, tak się upewniłem. Właściwie, to stwierdziłem, ale jednak pytałem z troski, ale też niepowątpiewająco. Tak w sam raz. Widziałem przecież, że jeszcze nie był wzięty dosadnie, myślał i zachowywał się normalnie, naturalnie, może był nieco rozluźniony, ale to nie szkodziło, było raczej urocze... I to była właściwie jedyna oznaka, że był podpity. Trzymał się dobrze, może pomimo rozgmeranej koszuli pod szyją, ale wyglądał dzięki temu buntowniczo. Tak akceptowalnie przeze mnie.
- W takim razie zarządzam odwiedziny w kasynie - stwierdziłem niemalże od razu, kiwając palcem do Kevina, żeby się do nas zbliżył. Mieliśmy nowe wytyczne dla naszego Pana Ochroniarza. - Przepuścimy trochę fortuny - zaśmiałem się łobuzersko i pozwoliłem sobie na skierowanie Lorka w drugą stronę, właściwie to tam, skąd też przyszliśmy. Czas na ewakuację z tej stypy.

Koniec sesji
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Edward Prewett (1538), Laurent Prewett (1923)

Wiadomości w tym wątku
[5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Laurent Prewett - 08.06.2024, 23:51
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Edward Prewett - 09.06.2024, 17:47
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Laurent Prewett - 09.06.2024, 18:29
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Edward Prewett - 09.06.2024, 19:19
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Laurent Prewett - 09.06.2024, 19:50
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Edward Prewett - 09.06.2024, 22:52
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Laurent Prewett - 10.06.2024, 13:16
RE: [5.08.1972] Czarne Wesele | need to be | Laurent & Edward - przez Edward Prewett - 22.06.2024, 22:37

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa