• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Dalej »
lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej

lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
21.07.2024, 18:49  ✶  
Ktoś mi kiedyś w żartach powiedział, że jestem kocim psychopatą. Chyba faktycznie tak było. Biegłem przez ulicę rozchichotany, roześmiany, chociaż popełniałem przestępstwo. Adrenalina skoczyła, przybrała na sile, więc biegłem w podskokach, radując się, że Berty mnie zauważył, że będzie gonił... Każdy by gonił przecież! Ale - niestety - kiedy tylko się obejrzałem za siebie po kilkudziesięciu krokach, okazało się, że nic z tego, że zabawy nie będzie, że chichot mógł się zakończyć wraz z zabawą.
Ale halo! Halo-halo! Pobaw się ze mną. Błagam pobaw się ze mną, proszę bardzo.
A może lepiej kupić sobie mleczko pocieszenia? Hah! Nie było co błagać o uwagę, skoro mogłem sobie kupić magię w butelce. Albo butelek magii nawet sześć! Nie musiałem się przecież cofać, kiedy mogłem przeć do przodu i realizować kolejne kocie plany, a było ich z reguły w liczbie nieskończonej. Tyle, ile gwiazd było widocznych nocą na niebie.
Podrzuciłem fajnie brzdąkającą sakiewkę do góry, łapiąc ją z powrotem. Zabrzdąkała uroczo, tak uroczo, że pewnie by to powtórzył, ale... ktoś za mną zaczął krzyczeć coś o sakiewce...? Tej sakiewce?! Poczekaj, poczekaj! - tak krzyczał, tak krzyczał. Dokładnie tak KRZYCZAŁ I CHYBA SIĘ TU ZBLIŻAŁ. Pomyślałby ktoś, że jednak marzenia się spełniały.
Roześmiałem się beztrosko i diabolicznie, beztrosko diabolicznie albo diabolicznie beztrosko, podskoczyłem kilka razy w miejscu żeby dać temu leniwcowi nieco forów, po czym ruszyłem przed siebie rozweselony, dumny z własnych poczynań, a co! Ja mogłem być dumny! Hihi. Goń mnie! Goń mnie, goń mnie, goń mnie! I spróbuj złapać, a jak złapiesz, to może postawię nam drinka. Albo mleczko i drinka, drinka i mleczko, albo drinka z mleczkiem. O tak!
I tak uciekałem, nieco się popisując, póki faktycznie mnie nie dorwał...?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dægberht Flint (2196), Leo O'Dwyer (1545)

Wiadomości w tym wątku
lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 16.07.2024, 18:35
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 17.07.2024, 22:29
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 20.07.2024, 00:30
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 21.07.2024, 18:49
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 26.07.2024, 02:06
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 27.07.2024, 17:48
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 29.07.2024, 01:39
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 29.07.2024, 21:22
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 30.07.2024, 13:40
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 04.08.2024, 11:48
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 11.08.2024, 00:41

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa